0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
3 κάνουν το μάθημα..ο ηλιά..που κάνει και μόνος του τις τηλεδιασκέψεις και η παπαγεώργη και ο κωνσταντίνου που τις κάνουνε μαζί..οπότε και είναι στην ίδια φιλοσοφία. η εργασία γελοία περίληψη και κριτική του άρθρου.. 4 σελίδες όλη όλη..αλλά θέλει διάβασμα αρκετό στις εξετάσεις!Γνωρίζεις αν με τις σημειωσεις ειμαστε καλυμένοι στις εξετάσεις ή απαιτείται και το βιβλίο;; Υπάχρει κάποιο κεφάλαιο στο οποιο θα πρέπει να δωσουμε ιδιαιτερη προσοχή;;Φέτος είπαν μόνο ερωτησεις ανάπτυξης θα βάλουν..
Παιδιά για το μαθημα της Ψυχομετρίας καλυπτουν οι σημειωσεις ή ειναι απαραίτητο και το βιβλίο;;Υπάρχουν κάποιες ενότητες στις οποίες απαιτείται περισσότερη προσοχη;; Φετος θα βάλουν μονο ερωτησεις αναπτυξης..
Δεν νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση να μη σε δεχτούν στο μεταπτυχιακό. Οι αιτήσεις δεν ξέρω πότε λήγουν αλλά πιστεύω ότι προλαβαίνεις. Για να τελειώσεις σε ένα χρόνο πρέπει να καταβάλεις 3 φορές από 400
Και κατι ακόμα, για ολα τα μαθήματα δίνεις εξετάσεις; Με ανοιχτα βιβλία ή θέλει και αποστήθιση;
Νεφέλη το δίνει και εσύ σε αυτό τετράμηνο;; ή στο επόμενο;;το βιβλίο δε χρειάζεται!
Νεφέλη θα σε διαφωτίσουμε από Δευτέρα.. Γιατί το γράφουμε το Σάββατο.. Θα δούμε πώς θα είναι και θα σου πούμε..Πάντως το βιβλίο είναι δυσνόητο και περισσότερο σε μπερδεύει.. Ελάχιστα σημεία μπορεί να σε βοηθήσουν και περισσότερο για να έχεις 2-3 σειρές περισσότερες να γράψεις στην ερώτηση ανάπτυξης. Γενικά είναι απαράδεκτο.. Και καλά θα ήταν να ανασυνταχθεί όλο το μάθημα για να μπορείς να δώσεις εξετάσεις με ανοιχτού τύπου ερωτήσεις.. Ελπίζω εμείς τα πρώτα πειραματόζωα να μην πάθουμε κανένα κακό.. Πιστεύω με καταλαβαίνουν όσοι το δίνουν μεθαύριο..
Συμφωνω μαζί σου κ ελπίζω όντως να μην πάθουμε καμία μεγάλη λαχταρα μεθαύριο...Το δίνω κ εγω βλέπεις και δεν ειμαι fun της αποστήθισης... Καλή μας επιτυχία!!
Πάντως θεωρώ πως μας τσάκισαν με αυτή την αλλαγή και χωρίς κατάλληλη τροποποίηση στον τρόπο παράδοσης και στο διδακτικό υλικό που μας έδωσαν.. Τέλος πάντων... Παιδιά καλή επιτυχία σε όλους εύχομαι.. Κι αν κάποιος έχει κατα νου καμιά ωραία ερώτηση για το 523 ας μας τη πει να την επεξεργαστούμε!