0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα, αν και εγώ έχω ηδη κάνει το μεταπτυχιακό Ειδικής Αγωγής, θα ήθελα να σας ρωτήσω γιατί ενδιαφέρεται κάποιος γνωστός μου, πόσο είναι το συνολικο κόστος των διδάκτρων στο εξ αποστάσεως πρόγραμμα στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας;
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ !ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΤΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΘΕΛΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΝΑ ΜΟΥ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙ 3 ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ!ΣΑΣ ΕΚΛΙΠΑΡΩ Η
Ξέρετε πώς είναι σαν καθηγήτρια η Ξενοφώντος στο 511?αυστηρή, επιεικής?
Eγώ με Κουντουρου το είχα πάρει και έμεινα ικανοποιημένη και με την εργασία και την εξέταση στο τέλος ...σαν βαθμολογία και σαν γνώση...
Ευχαριστώ Penny*. να ρωτήσω και κάτι ακόμα! Στην 521 οι εξετάσεις είναι με ανοιχτά βιβλία και σημειώσεις ?
Παιδιά καλησπέρα!! Μήπως μπορεί κάποιος που έδωσε το μάθημα Συμπερίληψη 621 να με βοηθήσει και να μου στείλει τι θέματα έπεσαν φέτος ή και άλλη χρονιά;; Να έχω μια ιδέα και να αρχίσω να διαβάζω;;
Άντρας είναι....τον είχα στο σεμινάριο 2....κατατοπιστικότατος και large στους βαθμούς αν εργαστείς σωστά και όπως θέλει..