0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Είχε κανείς Γαβριηλίδου στην 521?
1. λεγεται οτι τα παιδια με αυτισμο δεν εχουν ενσυναισθηση και δεν καταλαβαινουν τα κινητρα των πραξεων των αλλων. Να επιχειρηματολογησετε και να αναφερετε πως αυτο επηρεαζει τη σχολικη πραξη να αναφερθειτε στον ρολο του εκπαιδευτικου που εχει μαθητη με νοητικη υστερηση και αυτισμο 2. ενα παιδι με συνδρομο νταουν εχει καθυστερηση στην γλωσσικη αναπτυξη.να επιχειρηματολογησετεο καννερ και ο ασπεργκερ διαπιστωσαν οτι τα παιδια που εξετασαν ειχαν ελλειμματα κοινωνικα, να επιχειρηματολογησετεΕυχαριστώ πάρα πολύ!!! 3. μια απο τις ψυχολογικες παρεμβασεις στην νοητικη υστερηση ειναι η δημιουργια φιλικου κοινωνικου κλιματος.πως το καταλαβαινετετα παιδια με αυτισμο δεν παρουσιαζουν συμβολικο και υποκριτικο παιχνιδι. να επιχειρηματολογησετε και πως επηρεαζει τη σχολικη πραξηθεματα 529
καλημέρα!!Αν μπορεί κάποιος θα ήθελα να μου στείλει σημειώσεις, που έδινε ο καθηγητής ,από Ψυχομετρία 523!!!Ευχαριστώ
Καλησπέρα Ξέρετε αν μπορούμε να δώσουμε ένα μέρος της προκαταβολής και τα υπόλοιπα αργότερα μαζί με τις δόσεις?[/quoΚανείς?
Παράθεση από: stela_500 στις Ιανουαρίου 24, 2015, 07:18:39 pmΚαλησπέρα Ξέρετε αν μπορούμε να δώσουμε ένα μέρος της προκαταβολής και τα υπόλοιπα αργότερα μαζί με τις δόσεις?[/quoΚανείς?Νομίζω πως δε γίνεται να τα δώσεις σε δόσεις γιατί αφού δώσεις την προκαταβολή σου βγαίνει το ποσό από τα μαθήματα που θα δίνεις κάθε μήνα...καλύτερα πάρ' τους τηλέφωνο όμως να τους ρωτήσεις για σιγουριά
Καλησπέρα παιδιά έχω να κάνω 2 ερωτησούλες! 1) τα μαθήματα που έχω πάρει σε αυτό το τετράμηνο είναι 610 με παπαναστασιου σεμινάριο 2 με Χαραλάμπους είναι ΟΚ σαν καθηγητές? 2) για να περάσεις ένα μάθημα ποσό πρέπει να γράψεις μαζί με τις εργασίες? ευχαριστώ πολύ παιδιά!