0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπερα, δηλωσα εδω και μερικες μερες μαθηματα, ηρθε μηνυμα οτι ολα οκ, εγινε δηλαδη το pre-registration. Μετα τι; σημερα δεν ξεκιναει επισημα το 4μηνο;το cyber cafe που ειναι;
γειά σας.για τους καινούριους θα μας στείλουν σήμερα καινούριους κωδικούς,οπότε με αυτούς θα μπούμε μάλλον στην πλατφόρμα!οι κωδικοί που έχουμε είχαν πεί οτι είναι προσωρινοί.οπότε αναμένουμε...αυτό πο δεν έχω καταλάβει είναι οοτι δηλ θα μπουμε στην πλατφορμα και θα εχει ανέβει καποια παράδοση μαθήματος?ρωτάω τουσ παλιούς να μασ δώσουν τα φώτα τους !!!
Παιδιά δώστε μου τα φώτα σας. Την Παρασκευή με πήρανε τηλεφωνο και μου ειπαν οτι με δεχτηκαν από το μεταπτυχιακό. Σημερα κατεθεσα τη πρωτη δοση όπως μου ειχαν πει. Εμαθα πως σήμερα αρχίζει το εαρινο εξάμηνο. Εγώ τι κάνω απο εδώ και πέρα; Περιμένω κάποιο κωδικό; Έχω μόνο έναν αριθμό αναφορας.Πώς μπαίνω στο σύστημα; Πώς παρακολουθώ τα μαθήματα; Από που τα επιλέγω; Σώστε με!!!:S
Ευχαριστώ πολύ. Οχι δεν έχω διαλέξει μαθήματα. Δεν μου έχουν στείλει κανένα email για να με ενημερώσουν. Πρέπει να επιλέξω μαθήματα πριν πάρω τους κωδικούς;
επίσης έχουμε τη δυνατότητα τώρα να αλλάξουμε καθηγητή??
Καλησπέρα σας!! Υπάρχει κάποιος που να έχει δηλώσει το 512 και να μη το θέλει;
Συγγνώμη για την ενόχληση αλλά έχω απορίες σχετικά με τη Δήλωση. Επέλεξα το 510 κ το 511 με Γιασεμή και λοίζου πάτησα και confirm έτσι ολοκληρώνεται η δήλωση ή πρέπει να κάνω και κάτι άλλο;