0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ξέρει κανείς κάτι για Πίττα και Αποστόλου?
Δραστηριότητα ΑΝα μελετήσεις διεξοδικά το περιεχόμενο ορισμών νοητικής υστέρησης που χρησιμοποιούν ειδικοί επιστήμονες και να επισημάνεις σημεία διαφοροποίησης ή και σύγκλισής τους. Να συντάξεις ένα συνοπτικό κείμενο έκτασης 2-3 σελίδων απαντώντας στα επιμέρους θέματα και ανάρτησε στο φόρουμ της πλατφόρμας περίληψή του (έκτασης μισής έως μιας σελίδας περίπου) για συζήτηση- ανατροφοδότηση. Φύλαξε το κείμενό σου σε προσωπικό σου ντοσιέ για μελλοντική χρήση-προετοιμασία για τις εξετάσεις.Μη ολοκληρωμένο, επιλέξτε για να το σημειώσετε ως ολοκληρωμένο Forum Απαντήσεων Ομάδα ΣυζητήσεωνΜη ολοκληρωμένο βοήθεια κανείς στο πως κινούμαστε απο τους παλιότερους??? εχουμε 5 σελιδες υλικο εκει βασιζομαστε? τι αλλο δηλ θελουν?
DUC-510DL Εκπαιδευτική Έρευνα: Αρχές και Μέθοδοι Ποιοτικής και Ποσοτικής Έρευνας 05 Dr Dimopoulos, Konstantinos EDUC-521DL Μορφές Ειδικών Εκπαιδευτικών Αναγκών 10 Dr Morfidi, Eleni EDUC-529DL Νοητική Υστέρηση - Αυτισμός 10 Dr Tsibidaki, Assimina EDUC-591DL Σεμινάριο Ι:Θεματικά Πεδία Κατεύθυνσης 10 TBA Παιδιά εχω δηλώσει αυτά τα μαθήματα και επειδη ειμαι πρωταρα θέλω μια γνώμη για αυτά και τους συγκεκριμένους καθηγητες!!! :S
από άποψη βαθμών ή γενικότερα??
paidia 521 me andreoy h morfidi kalytera?
Θα συμφωνήσω με την συνάδελφο που σου απάντησε ήδη. Καλή καθηγήτρια αλλά αρκετά αυστηρή. Αν μπορείς πάρε άλλον καθηγητή.
Εννοείς και χαμηλούς βαθμούς φαντάζομαι!?? Δεν ξέρω όμως, μπορώ να αλλάξω τώρα? ΉΔΗ ξεκινήσαμε μαθήματα
Τα κουιζ στο δευτερο σεμιναριο περιεχουν απο μια ερωτηση συντομης απαντησης..αντιγραφη στην ουσια απο τις σημειωσεις..μην σε αγχωνουν..δεν βαθμολογουνται!