0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα Έχει κάνει κανείς στο 521 την εργασία για την διεπιστημονική εκπαίδευση? Μπορεί να μου πει κάποιος τι αναζήτηση να κάνω (ελληνικά ή αγγλικά) για να μου βγάλει κανένα σχετικό βιβλίο ή άρθρο? Έχω βρει λίγες πηγές και δεν ξέρω τι να γράψω
Ο ρόλος της διεπιστημονικής ομάδας αποκατάστασης σε παιδιά με κινητικά προβλήματαψαξτο καπως ετσι
απο 1 εως 10 ό,τι βαθμό νομίζεις, δεν υπάρχει συγκεκριμένος
εγω το είχα σε προηγούμενο εξάμηνο, είχαμε να βαθμολογήσουμε άλλη εργασία από αυτήν που γράφεις ότι έχετε εσεις....εγω είχα βάλει το βαθμό που νόμιζα ότι έπρεπε να παρει...αυτο που ενδιαφέρει σε αυτην την εργασια είναινα εξηγησεις τα κριτηρια και να αιτιολογησεις την βαθμολογηση σου καθε κριτηριο...το τι βαθμο θα βαλεις δεν απασχολει τοσο πολυ...πχ εσυ μπορει να εισαι πολυ αυστηρος και να βαλεις 3 και καποιος αλλος μπορει να βαλει 5...το πως θα το δικαιολογησεις μετρα..δηλαδη στον βαθμο εχεις ελευθερια...νη σκεφτεσαι το τι θα εβαζε ο καθηγητης
Γεια σας. Τώρα ψάχνω να κάνω μεταπτυχιακό και είμαι μεταξύ της Ειδικής Εκπαίδευσης και της Διδακτικής της Γλώσσας και της Λογοτεχνίας. Ήθελα να σας ρωτήσω τα εξής αν τελικά επιλέξω το Ειδικής Εκπαίδευσης: 1. στον ΑΣΕΠ θα παίρνουμε μόρια στη Γενική Εκπαίδευση ή θα ισχύει μόνο για τα σχολεία της Ειδικής Αγωγής; 2. ποιό είναι το κόστος του Μεταπτυχιακού; Μπορούμε να το πληρώνουμε και σε μηνιαίες δόσεις; Τη διπλωματική την πληρώνουμε; 3. τα συγγράμματα τα πληρώνουμε επιπλέον; 4. γενικά είναι εύκολο να περάσεις 3 μαθήματα το εξάμηνο αν συγχρόνως δουλεύεις;