0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
παιδιά μήπως ξέρει κανείς θέματα για 511 και 521;είναι τα πρώτα μου μαθήματα και έχω άγχος..
Γεια σας Σκέφτομαι να πάρω το 511 στο άλλο εξάμηνο αλλά διάβασα ότι έχει συνέντευξη. Το θέμα είναι ότι δεν δουλεύω και δεν έχω κάποιο εκπαιδευτικό ειδικής για να του πάρω συνέντευξη. Ξέρετε τι γίνεται σε αυτή τη περίπτωση?
για 511 δες το τελευταίο web conference ουσιαστικά βάζει 6-7 θέματα (δεν νομίζω ότι έχει κιάλλα
επιλέγεις να πάρεις ένα ιδιαίτερα απαιτητικό μάθημα.και από άποψη εργασιών και από άποψη εξετάσεων.επίσης το βασικό εγχειρίδιο είναι μόνο σε ηλεκτρονική μορφή και πρέπει οπωσδήποτε να βρεις κάποιον εκπαιδευτικό.δεν γίνεται διαφορετικά.[/Θέλω να κάνω διπλωματική στον τέλος και θέλω να το πάρω γιατί πιστεύω οτι θα μου είναι απαραίτητο στη διπλωματική να ξέρω να αναλύω συνεντεύξεις... Οποτε θα περιμένω το επόμενο τετράμηνο που θα είναι ανοιχτά τα σχολεία για να βρω εκπαιδευτικό. Ευχαριστώ πολύ για τη βοηθεια ]
εμενα μου χε φανει ευκολο το 511, πιο ευκολο απο το 510..εδωσα το Σεπτεμβρη βεβαια, δεν ξερω αν αλλαξε κατι