0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλημέρα sokratis,για τις μορφές ειδικών αναγκών (521), σίγουρα δε θέλει συνέντευξη, αλλά εβδομαδιαίες δραστηριότητες και δύο εργασίες(όχι ιδιαίτερα απαιτητικές). Το δεύτερο σεμινάριο, πάλι δε θέλει συνέντευξη, αλλά μία σχετικά βαρβάτη εργασία.
εγώ τωρα το δίνω και αν έχω καταλάβει καλά το θεωρητικό υπόβαθρο έχει να κάνει με το ότι η ποιοτική έρευνα θεωρεί ότι υπάρχουν πολλές αλήθειες και τον κόσμο μπορώ να τον γνωρίσω μέσω πολλών μεθόδων, οπότε η ποιοτική έρευνα δίνει έμφαση στη συνολική μελέτη των φαινομένων μέσα στο φυσικό χώρο όπου συμβαίνουν ... έμφαση στο meaning-in-actionσημείωση: εαν βάλει τέτοια, μονος του θα τα γράψει ο βρασίδας... πιστεύω ότι θα βάλει πιο απλά θέματα
Τσιμπιδάκι ή Τραγούλια???ποια προτείνεται?
καλημερα σε όλους: εχω πάρει τα 512 (ποσοτική έρευνα), 521 (μορφες ειδικής αγωγής) 592 (σεμινάριο ΙΙ) και 624 (δυσλεξία)θα μπορούσε κάποιος/α, που τα έχει πάρει, να μου στείλει με pm τη αναλυτική παρουσίαση για να δω τι εργασίες θέλει και κάθε πότε... μην μου βγει καμία που να θέλει συνεντεύξεις!!!!ευχαριστω εκ των προτέρων
Καλημέρα παιδιά! Θυμάται κανείς παλαιότερα θέματα από το 552; Θεωρείται δύσκολο στις εξετάσεις;
εγώ πάλι νομίζω θα βάλει δύσκολα...
Παιδιά τι λέτε για τα μαθήματα Σεμινάριο 2, 523, 504 και είμαι ανάμεσα στο 512 και 621.