0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
O Σαλβαράς είναι ο μόνος που κάνει το 526.. είναι βαρετό μάθημα και αντιγραφή η εργασία του και οι εξετάσεις από το βιβλίο του.. Η εργασία είναι 50 σελίδες..Η Παπαιερωνύμου είναι αυστηρή και δίκαιη και φυσικά δε διορθώνει στο πόδι όπως αναφέρθηκε.. Την είχα στο 512 και στο σεμινάριο 3. Απλά όταν είναι κάποια αυστηρή συνήθως την κατηγορούν
Παιδιά βγήκε κανενός το 521 η το 511;;;
Πρέπει να ειμαι η μονη που περιμενω ακόμα το 521
Δεν κατηγορώ άδικα. Άλλωστε η αυστηρότητα από την δικαιοσύνη απέχουν πολύ. Και εγώ ως καθηγήτρια είμαι αυστηρή αλλά ποτέ άδικη. Το θέμα που βρωμάει και γιατί δεν έστειλε περιγραφή για κάθε θέμα όπως είχε υποσχεθεί. Επειδή δεν εκφέρω γνώμη απλά για να το κάνω ή να πω την μπαρούφα μου να ξέρεις ότι είμαι μαθηματικός και γνωρίζω πολύ καλά το αντικείμενο και τους πίνακες. Άλλωστε με αυτο ασχολήθηκα στην κατεύθυνσή μου στο πανεπιστήμιο. Επιπρόσθετα να αναφέρω οτι υπήρχαν και άλλοι συμφοιτητές με την ίδια ειδικότητα που είχαν την ίδια απόψη με τη δική μου. Γι' αυτο θα μου επιτρέψεις να ξέρω να κρίνω καλύτερα...
Μπόρεσα και επέλεξα Μαγο στο 504 εχω ακουσει τοσα καλα λογια..Μπορουμε τελικα να επιλεξουμε, οτι ειναι διαθεσιμο..στο 610 μοναδικη επιλογη ειναι Panayidesστο 592 μπορω να επιλεξω μεταξυPieridou, Anagiotos και Angelidou. Υπαρχει καμια γνωμη / εμπειρια;
Και μένα θα μου επιτρέψεις να εκφέρω την δική μου άποψη όσο διαφορετική και να είναι από την δική σου.Την είχα σε 2 μαθήματα το 512 και το σεμινάριο 3 και θεωρώ πως ήταν άψογη τόσο στις τηλεδιασκέψεις της όσο και στις σημειώσεις της. Και επιπρόσθετα είναι η μόνη στο σεμινάριο 3 που ανεβάζει αναλυτικά τις βαθμολογίες σε κάθε άσκηση. Ούτε σου έθιξα την ειδικότητα σου.
Να σε ρωτήσω κάτι; Το 610 πού το βλέπεις διαθέσιμο;; Γιατί εμένα δεν μου το εμφανίζει για να το κάνω add.