0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα. Είχε κανείς σας μέχρι τώρα Νίκο Ηλία στην 523 (Ψυχομετρικές Μέθοδοι) και Κωνσταντινιδου Μαρία στην 624 (Δυσλεξία).Πώς ήταν...?Ευχαριστώ πολύ!
καλο εξάμηνο και καλη αρχή στους νέους του μεταπτυχιακού! Όσον αφορά το εγχειρίδιο της ψυχοπαθολογίας,623 ειδα πως κοστίζει 80 ευρώ και θεωρώ πως ειναι εξωφρενικό το ποσό για αγορά ενος βιβλίου. Χρειάζεται να το αγοράσουμε ή αρκουν οι σημειώσεις;
Πέρσι, τον Σεπτεμβρη οι εξετασεις ποτε έγιναν; ας εχω μια αποψη για την άδεια..
Λέτε αύριο να έχουμε πρόσβαση στο moodle; Επίσης το 523 με Contantinou τι απαιτήσεις εχει ως μάθημα ;
Καλησπέρα παιδιά! Καλή δύναμη και καλό εξάμηνο σε όλους εύχομαι! Να σας ρωτήσω κάτι ? Από τα μαθήματα ερευνας ποιο θα προτείνατε? Εγώ έχω πάρει ήδη το 510 που αν και ειχε μεγάλη εργασία μου φάνηκε καλό, και για αυτό το εξάμηνο δήλωσα το Μέτρηση και Αξιολόγηση στην Εκπαίδευση (610). Τι λέει αυτό? Ποια η γνώμη σας? Μήπως να πάρω κανένα άλλο?
Πάρε το 610.. έχει 2 δημοσιεύσεις που πρέπει να κάνεις σχετικά με την εμπειρία σου στην αξιολόγηση και μια εργασία που γράφεις ένα δοκίμιο (διαγώνισμα) για το μάθημα που διδάσκεις (αν το δεχτούν) που αποτελείται από 20 ερωτήσεις με βάση κάποιους κανόνες. Στις εξετάζεις ζορίζονται αρκετά και η πλειονότητα των ερωτήσεων είναι πολλαπλής.
καλο εξάμηνο και καλη αρχή στους νέους του μεταπτυχιακού! Όσον αφορά το εγχειρίδιο της ψυχοπαθολογίας,623 ειδα πως κοστίζει 80 ευρώ και θεωρώ πως ειναι εξωφρενικό το ποσό για αγορά ενος βιβλίου. Χρειάζεται να το αγοράσουμε ή αρκουν οι σημειώσεις;Καλησπέρα, μάλλον είναι απαραίτητο, καθώς θα το δώσουμε με ανοιχτά τα βιβλία,που σημαίνει πως πρέπει να το έχουμε.
Καλησπερα!τι γνωμη εχετε για τη Γεροσιμου στο 621? Αυστηρη, καλη?με τις βαθμολογιες πώς είναι?
Παράθεση από: sotia στις Ιουνίου 02, 2015, 03:42:42 pmκαλο εξάμηνο και καλη αρχή στους νέους του μεταπτυχιακού! Όσον αφορά το εγχειρίδιο της ψυχοπαθολογίας,623 ειδα πως κοστίζει 80 ευρώ και θεωρώ πως ειναι εξωφρενικό το ποσό για αγορά ενος βιβλίου. Χρειάζεται να το αγοράσουμε ή αρκουν οι σημειώσεις;Καλησπέρα, μάλλον είναι απαραίτητο, καθώς θα το δώσουμε με ανοιχτά τα βιβλία,που σημαίνει πως πρέπει να το έχουμε.Οι σημειώσεις της είναι πολύ καλές και υπερκαλύπτουν και για τις εξετάσεις. Δεν υπάρχει λόγος να το αγοράσετε. Και με ανοιχτές σημειώσεις είναι οι εξετάσεις..
σχετικά εύκολο μαθημα δηλ??γτ το εχω παρει και εγώ για το τετράμηνο με τον Παναγίδη!