0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το μάθημα 624 πώς είναι;; Ξέρουμε κάτι για Κωνσταντινίδου ή Πίττα;; Επείγον
παιδιά 510 512 ή 610?
Πιττα πολυ καλη αλλα αυστηρη πολυ στο τελος με τις εξετάσεις!!
οσον αφορα το σεμιναριο της μυτιληνης για το σαββατο που βγηκε ανακοινωση να παρακολουθησουμε μηπως γνωριζετε αν και εμεις που ειμαστε εξ αποστασεως θα λαβουμε βεβαιωση;
Καλησπέρα παιδιά! Να σας κανω μία ερώτηση? Από μαθήματα έρευνας που πρέπει να πάρουμε 2,ποια θα προτείνατε? Έχω λίγο πελαγώσει με το τι πρέπει να επιλέξω. Επίσης, από τα υποψρεωτικά πιστεύετε ότι η Συγκριτική Παιδαγωγική είναι εντάξει ή να δηλωσω Φιλοσοφικές διαστασεις της Εκπσίδευσης? Θα σας ήμουν ευγνώμων αν με διαφωτίζατε λίγο οι πιο έμπειροι!
Παιδιά καλησπέρα, είμαι νέα στο forum! Σκέφτομαι κι εγώ να ξεκινήσω το μεταπτυχιακό ειδικής αγωγής της Λευκωσίας. Έχω κάποια ερωτήματα ωστόσο, οπότε αν γνωρίζει κάποιος ας μου πει!!..Πρώτον, τελικά αναγνωρίζεται από τον ΔΟΑΤΑΠ το συγκεκριμένο μεταπτυχιακό; Δεύτερον, πώς ακριβώς δίνονται οι εξετάσεις, πόσα μαθήματα στο εξάμηνο δίνονται γραπτά και πού;; Τρίτον, είναι σχετικά βατό μεταπτυχιακό; Τις σημειώσεις που θα κρατάγατε σε διαφορετική περίπτωση στο μάθημα πώς τις κρατάτε; Σας τις δίνουν έτοιμες ηλεκτρονικά; Συγνώμη που σας κατακεραύνωσα με απορίες αλλά πραγματικά με απασχολούν όλα αυτά και θέλω πολύ να επιχειρήσω το μεταπτυχιακό αλλά πρώτα πρέπει να σιγουρευτώ! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!