0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
το 511 περασε, το 621 στο επομενο τετραμηνο
Ναι στις 27/5..ειχα κανει post εδω..
Παιδιά στο 504 με Μάγο τη εργασία την επιλέγεις εσύ σαν θεμα? υπάρχει κάποιος που να ενδιαφέρεται να πουλησει το βιβλίο σο 504? και επίσης στο 621 τι θέμα είχατε οι προηγουμενοι ? είναι τόσο δύσκολο όσο νομιζω η κριτική άρθρου? ευχαριστω!
για το 621Ατομική εργασία• Να μελετήσετε το κείμενο του Αγγελίδη Π. «Η δραστικότητα των μικρών δικτύων συνεργασίας για τη σχολική βελτίωση», από το βιβλίο «Παιδαγωγικές της Συμπερίληψης» (2011), το οποίο υπάρχει στο διδακτικό εγχειρίδιο του μαθήματος. Έχοντας μελετήσει το κείμενο:o Να παραθέσετε συνοπτικά με κριτικό τρόπο το νόημα και τις κυριότερες ιδέες οι οποίες πηγάζουν από αυτό το κεφάλαιο.o Να παραθέσετε τις σχέσεις του περιεχομένου του κεφαλαίου και των σημαντικότερων πορισμάτων του με τη «συμπεριληπτική εκπαίδευση», εξηγώντας με κριτικό τρόπο πώς οι ιδέες του κεφαλαίου σχετίζονται με τις προσπάθειες για παροχή πιο συμπεριληπτικής εκπαίδευσης.• Για την ανάπτυξη και κριτική ανάλυση του θέματος θα πρέπει να διεξάγεται σχετική βιβλιογραφική ανασκόπηση, εφόσον τις απόψεις σας θα πρέπει να τις στηρίξετε με αναφορά σε σχετική βιβλιογραφία. Ο μικρότερος αριθμός έγκυρων βιβλιογραφικών αναφορών που αναμένεται να παρουσιάσετε είναι: δεκαπέντε (15).• Μέγεθος κύριου μέρους εργασίας: 2500 λέξεις (από το όριο αυτό εξαιρείται το εξώφυλλο, η λίστα βιβλιογραφίας, και τυχών παραρτήματα).
Παιδιά ας μου πει κάποιος τη γνώμη του. Πήρα το 504 κ το υλικό της πρώτης εβδομάδας δεν με ενθουσίασε. Κάποια pdf ήταν δυσνόητα. Αν το αλλάξω με το 501 που φαίνεται πιο ενδιαφέρον θα κάνω καλά; Είναι δύσκολο μάθημα;
Δεν το έχω με Μάγο. Με
Δεν το έχω πάρει το 621. Πρέπει να αποφασίσω σύντομα,