0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλησπέρατο βασικό βιβλίο του κ.Στασινού Δ. (2013) μήπως το έχετε ή μήπως μπορείτε να μου πείτε κάποιο σύνδεσμο στο internet που μπορώ να το κατεβάσω ώστε να μπορέσω να προχωρήσω στις εργασίεςευχαριστώ
καλημέρα!!! στο πρώτο εξάμηνο πήρα 511, 521, 529 και σεμινάριο 1. Τι μου προτείνετε για το επόμενο? Σίγουρα θα πάρω σεμινάριο 2 και 624. Θέλω εύκολα μαθήματα γιατί μάλλον θα αρχίσω να εργάζομαι. Αναγκαστικά μάλλον θα πάρω και το 501 γιατί είναι υποχρεωτικό και μένει να διαλέξω από 510, 512 και 610. τι λέτε?
Από όσους έχετε ολοκληρώσει το μεταπτυχιακό, έχει κανείς κάποια ενημέρωση σχετικά με το θέμα της αναγνώρισης των πτυχίων μας; Εγώ προσωπικά τελείωσα τον Ιανουάριο και ακόμη δεν έχει αναγνωριστεί το μεταπτυχιακό μου. Το τελευταίο διάστημα όποτε κάλεσα στο ΔΟΑΤΑΠ οι γραμμές ήταν όλως τυχαίως διαρκώς κατειλημμένες...
ευχαριστώ πάρα πολύ και εγώ για το 501 δε διάβασα τα καλύτερα αλλά γράφει πως είναι υποχρεωτικό. το 610 τι δραστηριότητες περιλαμβάνει περίπου?
Εισαι σιγουρη πως το 501 ειναι τποχρεωτικο;;σε εμας επρεπε να διαλεξεις απλως ενα απο τον δευτερο κυκλο και διαλεξα το 504..τελος παντων..μπορει να αλλαξαν..Οσο για την αναγνωριση υπαρχει κ αντιστοιχο θεμα αλλου οπου υπαρχουν καποιες λεπτομερειες..εγω αυτο που ξερω ειναι πως προσπαθουν να δωσουν τις αναγνωρισεις μεσα στο μηνα..τωρα τι να πω;; ειναι πολυ λιγοι εργαζομενοι λενε κ παρα πολλοι τιτλοι προς αναγνωριση..
καλή ερώτηση... εχει κανείς απάντηση?
Στους βαθμούς που τους δείχνει πατώντας πάνω στη φωτογραφία σου έχει εκτός απο τα μαθήματα που παρακολουθείς και τη ψηφιακή βιβλιοθήκη. Τι σημαίνει αυτό? Θα βαθμολογηθούμε κάπως? και με ποιον τρόπο?