0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφοι καλησπερα! Γνωρίζει κανείς την αντιστοιχία των μονάδων που παιρνουμε με την ελληνική βαθμολόγηση; Για παράδειγμα αν έχι κανες σύνολο 2,965 ποιά ειναι η ελληνικη αντιστοιχία, βαθμός;
Συνάδελφοι, κατάφερε κανείς να πληρώσει τα δίδακτρα για τη δόση του Ιουλίου; Αν ναι, με ποιον τρόπο αν επιτρέπεται;
α! Επίσης, στο intranet θα εμφανιστεί η συναλλαγή μετά από ένα 24ωροαπό την την ώρα και ημερομηνία της κατάθεσης
Καλησπέρα. Τελείωσα το μεταπτυχιακό ειδικής αγωγής τον Ιανουάριο και σήμερα μου ήρθε η αναγνώριση του μεταπτυχιακού από το ΔΟΑΤΑΠ. Στην αναγνώριση αναφέρει ότι το μεταπτυχιακό είναι ισότιμο προς τα απονεμόμενα από τα Ελληνικά Ιδρύματα.Δεν αναφέρει όμως πουθενά ότι είναι και αντίστοιχο. Όταν τελείωσα τις βασικές μου σπουδές στο εξωτερικό, μου αναγνωρίσανε το πτυχίο ως ισότιμο όχι όμως ως αντίστοιχο. Για να πάρω την αντιστοιχία μου χρεώσανε κάποια μαθήματα στην αντίστοιχη σχολή της Ελλάδας.Χωρίς την αντιστοιχία δε μπορούσα να κάνω τα χαρτιά μου για τα σχολεία. Θέλω λοιπόν να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος άτομα που έχουν δουλέψει με αυτό το μεταπτυχιακό σε σχολεία και αν είμαστε εντάξει μόνο με την ισοτιμία. Επίσης να αναφέρω ότι στη σελίδα του ΔΟΑΤΑΠ διάβασα ότι αντιστοιχία δε δίνουν όταν δεν υπάρχει ίδια σχολή στην Ελλάδα.