0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
προφανώς και είναι ισότιμο, όμως είναι συναφές πχ με γιατρού? Όχι βέβαια, Άλλο ισότιμος τίτλος και άλλο συναφές αντικείμενο
Συγνωμη που στο λέω αλλα έχεις λίγο μπερδευτεί. Ναι μεν ο Στασινός δεν ξέρει τι λέει αλλά απο την άλλη το μεταπτυχιακό αυτο λόγω του τίτλου του και με τα μέχρι τώρα δεδομένα απαλλάσσεται απο την αξιολόγηση. Και αυτο γιατί ο τίτλος του αναφέρει ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ. Τα μεταπτυχιακά που θα εξεταστούν ειναι αυτά που δεν εχουν τίτλο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ή ΣΧΟΛΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ. Και θα εξεταστούν ως προς τα 3 κριτήρια που αναφέρει η απόφαση...
Καλημέρα, πήρα σήμερα στο Υπουργείο παιδείας, στο γραφείο Ειδικής Αγωγής και δεν έλαβα καμία ουσιαστική απαντηση καθώς λεει η απόφαση βγήκε απο το ΙΕΠ και μονο απο κει θα πάρουμε περαιτέρω διευκρινίσεις μεσα στις επόμενες ημέρες. Ωστόσο σύμφωνα με τα λεγόμενα της αυτοι που εχουν τελειώσει δεν θα εχουν προβλημα. Το προβλημα έγκειται σε αυτούς που ειναι στη διάρκεια των σπουδών τους και σε αυτούς που τωρα ξεκινάνε.
secme-iep@iep.edu.gr Είναι το μειλ του ΙΕΠ στέιλετε εδώ ατομικά μειλ και θα βγελι και ένα ομαδικό από τους φοιτήτες τησ σχολής μας.
Και ποιος δεν έχει μπερδευτεί από αυτή την ομολογουμένως πρόχειρη και κακογραμμένη ΥΑ; Μιας λοιπόν όμως που εσύ τα έχεις καταλάβει και αποσαφηνίσει όλα, για πες μου, διαβάζοντας την τελευταία παράγραφο της ΥΑ τι καταλαβαίνεις; Γιατί εγω νομίζω πως το λέει ξεκάθαρα ότι τα μεταπτυχιακά που αναγράφουν "Ειδική Αγωγή" ή "Σχολική Ψυχολογία" είναι εκείνα που δεν χρειάζονται εξέταση ως προς τη συνάφειά τους. Το οτι το δικό μας μεταπτυχιακό (Ειδική Εκπαίδευση) εξαιρείται λόγω τίτλου από που ακριβώς προκύπτει;
ΟΚ! να στείλουμε όλοι παιδιά!