0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το γεγονός οτι δεν δίνουν άμεσες απαντήσεις τόσο το υπουργείο όσο και το ιεπ σημαίνει οτι έχει γίνει ο κακός χαμός και τίποτα δεν ειναι τελεσίδικο.
Eγω παλι πιστευω οτι αυτοι που κατεθεσαν το 2008, 2010 2012 και 14 δεν θα εχουν προβλημα!Αυτοι που κατεθεσαν 2009 ,11 ,13 και15 θα εχουν ,αυτοι που θα καταθεσουν του χρονου επειδη ειναι δισεκτο ετος θα παρουν 8 μορια ως bonus κι απο αυτους που θα καταθεσουν το 2017 θα αναγνωριστουν οσα εχουν αριθμο αναγνωρισης ΔΟΑΤΑΠ που ληγει σε 17 για να μην υπαρξουν υποψιες .Τελικα ο καθενας ερμηνευει μια αποφαση οπως τον συμφερει.Eλεος!
Η απάντηση σου ειναι άτοπη αν αναφέρεσαι προσωπικά σε μένα. Ειμαι ανεργη εδω και 2 χρόνια βρίσκομαι στο προτελευταίο εξάμηνο του μεταπτυχιακού και μια υπουργική απόφαση ηρθε και μου γκρέμισε και μένα ενα όνειρο για κατι κάλυτερο. Αυτό που έγραψα είχε στόχο να καθησυχάσω διότι υπάρχει ελπίδα να μην εφαρμοστεί μια τραγελαφική απόφαση δίχως νομική υπόσταση. Επομένως μην βγάζεις βεβιασμένα συμπεράσματα γιατί και γω στην ίδια μοίρα είμαι μαι με εσας. Ούτε είχα 6.000 στην άκρη και ειπα να τα δώσει έτσι απλόχερα
Δεν θα συμφωνηςω ούτε θα διαφωνήσω μαζι σου ωστόσο αυτός ο ιστοχώρος δεν ειναι πεδίο πολιτικών διαμαχών και έκφρασης πολιτικών πεποιθήσεων αλλα ενα ένας χώρος που εκφράζονται οι ανησυχίες μας ως εκπαιδευτικοί.
2103319055vk@iep.edu.grklol@minedu.gov.grAς στείλουμε e-mail όσοι μπορούμε στο υπουργείο...ειδικά όσοι δεν έχουμε τελειώσει ακόμα το μεταπτυχιακό...δεν είναι σπασμωδικές κινήσεις αλλά προληπτικές κινήσεις...
Καλησπέρα σας. Μπορείτε να μας πειτε τι γράψατε στα mail που στείλατε προκειμένου να ακολουθήσουμε μαζική γραμμή και να στείλουμε όσο γίνεται περισσότεροι προκειμένου να πιέσουμε;