0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μέ ποιόν επικοινώνησες στο πανεπιστήμιο; Είναι ανοιχτό; Ρωτώ γιατί είμαι απόφοιτος του Ιανουαρίου 2015 και δεν έχω πρόσβαση στις ανακοινώσεις του πανεπιστημίου
Εγω έστειλα Mail στο Πανεπιστημιο και με πήραν τηλεφωνο. Μου είπαν οτι αυτη τη στιγμη δεν μπορούν να μας δώσουν κάποια σαφή απαντηση γιατί απουσιάζουν πολλά άτομα απο το υπουργείο και δεν μπόρεσαν να έρθουν σε επαφή. Θα κανουν όμως τα αδύνατα δυνατά για να εξασφαλίσουν και τους αποφοίτους κ αυτούς που φοιτούν ηδη και αυτούς που θα εισαχθούν απο δω και πέρα. Τέλος της άλλης εβδομαδας πιθανότατα θα γνωρίζουν να μας απαντήσουν.
Παρακολουθώ το μάθημα 504 (συγκριτική παιδαγωγική) και στην εργασία μου χρειάζονται 10 αναφορές από έγκριτα ακαδημαϊκά περιοδικά τα οποία έχουν δημοσιευτεί τα τελευταία 5 χρόνια. Γνωρίζει κανείς πού μπορώ να ψάξω; Ευχαριστώ!!!
https://scholar.google.gr/
έφτασε η στιγμή της αλήθειας για να δούμε τη εννοεί το ΙΕΠ με το:ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ επί των δικαιολογητικών των παρ. ε & στ.:Όλοι οι μεταπτυχιακοί-διδακτορικοί τίτλοι των υποψηφίων αναπληρωτών (των παρ. ε & στ) εξετάζονται ως προς τη συνάφειά τους με την ΕΑΕ από την αρμόδια επιστημονική επιτροπή στο ΙΕΠ (βλ. Μέρος Α ́ - παρ.3), πλην όσων αφορούν ρητά στην Ειδική Αγωγή ή στη Σχολική Ψυχολογία (βάσει του επίσημου τίτλου τους) και για τους οποίους ως εκ τούτου τεκμαίρεται η μη αναγκαιότητα εξέτασης της συνάφειας.Επειδή όμως πιστεύω ότι τα γραφεία της πρώτο-δευτεροβάθμιας δεν θα ξέρουν θα μαζέψουν τα χαρτιά όλα και θα τα στείλουν στο ΙΕΠ και ο θεός βοηθός