0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα σας! Μόλις γύρισα από τη Δευτεροβάθμια Αχαιας όπου κατέθεσα τα χαρτιά μου. Πήρα αναγνώριση Δοαταπ πριν 3 μέρες για το μεταπτυχιακό του Πανεπιστημίου της Λευκωσίας με τίτλο Σχολική Ψυχολογία . το τονίζω γιατί η υπουργική απόφαση γράφει ότι εξαιρούνται της επιτροπής όσα αναγράφουν ρητά Ειδική Αγωγή ή Σχολική Ψυχολογία. Λοιπόν μέσα στο σύστημα η επιλογή αυτή δεν υπάρχει. Αν κάποιο μεταπτυχιακό είναι εκτός λίστας τότε υπάρχει η επιλογή "μεταπτυχιακό εκτός λίστας/ εξετάζεται συνάφεια". Με βάση αυτό και αυτό που αναφέρει η υ.α. ανάγκασα την υπεύθυνη και πήρε στο υπουργείο να ρωτήσει γιατί αυτή η αντίθεση και τι γίνεται σε αυτή τη περίπτωση. Της είπαν ότι έχει δίκιο και να στείλουν τα χαρτιά μου μαζί με τα δικαιολογητικά με fax απευθείας στο υπουργείο εκείνη τη στιγμή και ότι λογικά δεν θα υπάρχει πρόβλημα αλλά το πιθανότερο είναι να προστεθεί σαν επιλογή στη λίστα άμεσα. Πιέστε είναι το μόνο που μπορούμε να κάνουμε.
Πήραν τλέφωνο το υπουργέιο και για την υποτιθέμενη απικύρωση αλλά της είπαν ότι από Κύπρο τα χαρτιά που είναι στα ελληνικά δε χρειάζεται καμιά επικύρωση
Απλως εχουμε 2 διαφορετικα χαρτια με την αναλυτικη..ενα μονο χαρτι που οι τιτλοι ειναι στα ελληνικα αλλα δεν εχει γενικο βαθμο και ενα τριπτυχο που στην τριτη σελιδα εχει παλι αναλυτικη με τον γενικο βαθμο αλλα ειναι στα αγγλικα..Αν καποιος απο πρωτοβαθμια τα κατεθεσε ας μας διαφωτισει..μην μοιραζω παλι χρηματα τζαμπα..ουφ!!
Το πρωί 8,30 πήγα στη δευτεροβάθμια, φοβούμενος ότι θα μου ζητάνε μεταφράσεις κτλ για το ειδικής αγωγής Λευκωσίας! Σε 5 λεπτά μου πήρε ο υπάλληλος τα έγγραφα όπως μας τα είχε δώσει το πανεπιστήμιο. Κανένα πρόβλημα κ το μεταπτυχιακό ήταν στο σύστημα. Όλα καλά! Κατέθετα πρώτη φορά!