0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν έχω ιδέα.. Όπως και με εμάς που θα ξεκινήσουμε τον Οκτώβρη... Περιμένουμε ενημέρωση απο το πανεπιστήμιο! Η απαντηση του Κουρμπετη στο Mail μου ηταν διαβάστε την υπουργική απόφαση και αποφασίστε. Τοσο απλά!
Για θέματα 511 δες το link - ουσιαστικά είναι σχεδόν όλα με καλή κατανόηση του παραδείγματος που έχει το βιβλιο...https://globaltraining.webex.com/globaltraining/lsr.php?RCID=cd79520cbe40442f74d42558dfd32b21
Καλημέρα σε όλους. Επικοινώνησα με το Πανεπιστήμιο μήπως και με διαφωτίσουν για το θέμα της επικείμενης προσθήκης πρακτικής αλλά μου είπαν ότι ακόμη δεν αποφάσισαν κάτι συγκεκριμένο. Ωστόσο εγώ έχω τρελαθεί, καθώς τον Γενάρη θα τελείωνα και επίσης θα μου είναι αδύνατο λόγω εργασίας να κάνω πρακτική. Αυτός ήταν και ο λόγος που δεν έκανα Σχολική Ψυχολογία. Θα παρακαλούσα όποιος μάθει οτιδήποτε για το θέμα να μας ενημερώσει γιατί εγώ τουλάχιστον είμαι σε απόγνωση. Δεν είμαι καν σίγουρη αν θα συνεχίσω παρά το γεγονός ότι έχω ολοκληρώσει με πολύ κόπο όλες τις εργασίες και αυτού του τετραμήνου.