0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τα νέα προγράμματα σπουδών που ανταποκρίνονται στις σημερινές απαιτήσεις Mμμμ για ναα δούμε δεν μου πολυκάνει να έχει σχέση με εμάς αυτό
Να ρωτήσω κάτι συνάδελφοι. Ας υποθέσουμε ότι το Πανεπιστήμιο προσθέτει πρακτική. Μπορείτε εσείς να την κάνετε; Εγώ όχι. Δουλεύω εκτός Ειδικής Αγωγής και εκτός εκπαίδευσης. Οπότε εγώ αναγκαστικά βλέπω να διακόπτω. Το θέμα είναι ότι έχω ξεσκιστεί στο διάβασμα όλο το καλοκαίρι για να τελειώσω τον Γενάρη και ότι έχω πληρώσει ένα κάρο λεφτά. Αδιέξοδο και τρέλα.
και βρίσκω....http://www.unic.ac.cy/news-and-events/270/bradia-enimerosis-stin-athina/753779#.VdTiRXgRo0oο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας διοργανώνει
Αν κάποιος από όλους αυτούς τους "υπεύθυνους" στο Υπουργείο Παιδείας ήταν σοβαρός θα έβαζε ένα σωστό χρονικό περιθώριο. Υπό φυσιολογικές συνθήκες τα κριτήρια θα έπρεπε να τεθούν σε ισχύ από τον Γενάρη του 17' ή τη σχολική χρονιά 16'-17' δηλαδή πάνω κάτω σε 1-2 χρόνια από τώρα ώστε να δώσεις το περιθώριο στα πανεπιστήμια να διαμορφώσουν ανάλογα το πρόγραμμα σπουδών τους και να καλύψεις και τους νεοεισαχθέντες στο χειμερινό εξάμηνο για τη σχολική χρονιά 15'-16', οι περισσότεροι εκ των οποίων, ανάμεσά τους και εγώ, έχουν κάνει ήδη την εγγραφή τους στα ανάλογα πανεπιστήμια πριν προκύψουν όλα αυτά. Μα πως θεωρητικά θα προλάβει να αλλάξει το κάθε πανεπιστήμιο το πρόγραμμα σπουδών του μέσα σε 1 μήνα? είναι γελοίο αυτό..Θέλω να καταλήξω ότι όλα αυτά είναι προχειρότητες και φωνάζουν από μακριά "θέλω απλά να αφήσω τη σφραγίδα μου κατά τη διάρκεια της θητείας μου", όπως έκαναν τόσοι και τόσοι βλάκες υπουργοί που πέρασαν από του Υπουργείο Παιδείας. Και το αστείο της υπόθεσης είναι ότι πριν από μόλις 5 χρόνια μπορούσες να ενταχθείς στους πίνακες ΕΑΕ μόνο με σεμινάρια..Υ.Γ Έστειλα και εγώ μαιλ στο πανεπιστήμιο αν πρόκειται να γίνει κάποια αναμόρφωση στο πρόγραμμα σπουδών για τη νέα χρονιά, αλλά σιωπή...
Συνάδελφοι Καλημέρα. Την προηγούμενη εβδομάδα επιικοινώνησαν μαζί μου τηλεφωνικώς από το εξ αποστάσεως μετά από μήνυμα που τους έστειλα και μου είπαν ότι παρακολουθούν τις εξελίξεις και ότι εν ευθέτω χρόνω θα επικοινωνήσουν μαζί μας. Τώρα, πώς θα γίνει αυτό με εμάς που έχουμε ήδη τελειώσει δεν γνωρίζω. Είμαι απόφοιτος Ιανουαρίου 2015.
Καλησπέρα παιδιάΜήπως κάποιος μπορεί να μου πει τι θέματα μπαίνουν στο 510 "Εκπαιδευτική Έρευνα: Αρχές και Μέθοδοι Ποιοτικής και Ποσοτικής Έρευνας"Το ΤΡΕΜΩ γιατί δεν τα πήγα και τόσο καλά με την εργασίαΓια Σεπτέμβρη τι να πάρω, το 610 "Μέτρηση και Αξιολόγηση στην Εκπαίδευση" ή το 511" Αρχές και Μέθοδοι Ποιοτικής Έρευνας"SOS.....