0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η πρακτική στο ΜΤΠ Σχολικής Ψυχολογίας του Λευκωσίας για παράδειγμα είναι 400 ώρες. Καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό; Θα μπορέσουν να την κάνουν μόνο όσοι δεν εργάζονται ή δουλεύουν ήδη σε δομές Ειδικής Αγωγής οπότε θα συνδυάσουν εργασία με πρακτική. Οι υπόλοιποι;[/quotΗ πρακτική είναι 500 ώρες και όποιος δουλεύει πρωί έχει θέμα όντως.
Παράθεση από: PK στις Αυγούστου 20, 2015, 01:55:35 pmΗ πρακτική στο ΜΤΠ Σχολικής Ψυχολογίας του Λευκωσίας για παράδειγμα είναι 400 ώρες. Καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό; Θα μπορέσουν να την κάνουν μόνο όσοι δεν εργάζονται ή δουλεύουν ήδη σε δομές Ειδικής Αγωγής οπότε θα συνδυάσουν εργασία με πρακτική. Οι υπόλοιποι;[/quot Τη μέρα δηλαδη ποσο βγαινουν??Η πρακτική είναι 500 ώρες και όποιος δουλεύει πρωί έχει θέμα όντως.
Η πρακτική στο ΜΤΠ Σχολικής Ψυχολογίας του Λευκωσίας για παράδειγμα είναι 400 ώρες. Καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό; Θα μπορέσουν να την κάνουν μόνο όσοι δεν εργάζονται ή δουλεύουν ήδη σε δομές Ειδικής Αγωγής οπότε θα συνδυάσουν εργασία με πρακτική. Οι υπόλοιποι;[/quot Τη μέρα δηλαδη ποσο βγαινουν??Η πρακτική είναι 500 ώρες και όποιος δουλεύει πρωί έχει θέμα όντως.
τι γίνεται ρε παιδιά? μας δουλεύουν? το πανεπιστήμιο που είναι σε όλα αυτά? είναι δυνατόν εμείσ να δίνουμε τα ωραία μας λεφτά και αυτοί ούτε μία απάντηση? να σας πω΄κάτι που μου έστειλε το πανεπιστήμιο και με άγχωσε πολύ. είχα στείλει αίτηση για αποπληρωμή των διδάκτρων προκαταβολικά και μου την έστειλαν προχθές με το αναγραφόμενο ποσό και σημείωση ότι το ποσό αυτό ενδέχεται να αλλάξει. έστειλα φυσικά απαιτώντας διευκρίνιση ώς προς την αλλαγή αυτή των διδάκτρων και το τι εννοούν αλλά φυσικά δεν έλαβα απάντηση.. οπότε δεν πρόκειται να πληρώσω μέχρι να μάθουμε τι γίνεται..απλά θεωρώ μεγάλη ανευθυνότητα των υπευθύνων να μην μας ενημερώνουν...λέτε να μας ζητήσουν επιπλέον χρήματα για να μας προσθέσουν πχ πρακτική κ.α.
Για το 610 δεν ξέρω κάτι μπορείς να κοιτάξεις και σε παλαιότερες αναρτήσεις.Για το 511 πρέπει κατά την γνώμη μου να αγοράσεις ηλεκτρονικά το βιβλίο που προτείνουν το οποίο οποίο δεν είναι δύσκολο αλλά για μένα που δεν είχα ασχοληθεί με την ποιοτική έρευνα μέχρι τώρα είναι απαραίτητο αφού οι σημειώσεις που δίνουν είναι επιγραμματικές και στις εξετάσεις ζητάει από ότι έμαθα πράγματα από το βιβλίο του (τώρα ετοιμάζομαι να δώσω τις εξετάσεις).Όμως έχει και 3 εργασίες που πρέπει να παραδόσεις. Εγώ που το παρακολουθώ τώρα είχα να κάνω: εργασία 1η: ανασκόπηση της βιβλιογραφίας για ένα θέμα που επιλέγεις εσύ (και κάποιες συμβουλές από τον διδάσκοντα), 3000 λέξεις με 10 πηγές από βιβλία και 10 από έγκριτα επιστημονικά περιοδικά. εργασία 2η: διεξαγωγή συνέντευξης με εκπαιδευτικό που επιλέγεις εσύ και σχετίζεται με την ανασκόπηση που έχεις κάνει ως 1η εργασία. Τέλος εργασία 3η που πρέπει να κάνεις ανάλυση των δεδομένων που συνέλεξες από την συνέντευξη και να βρεις τα κοινά σημεία ή τις αποκλίσεις με την θεωρία που έχεις καταγράψει στα πλαίσια της βιβλιογραφικής ανασκόπησης 3000 λέξεις. Εμένα μου πήραν πάρα πολύ χρόνο οι εργασίες!!! Επίσης οι εργασίες πιάνουν 40 βαθμούς και οι εξετάσεις 60. Μήπως ξέρεις πιο να επιλέξω από πλευράς οικονομίας χρόνου και σχετικής ευκολίας μεταξύ:525 Δυσκολίες μάθησης Έρευνες και Νέες εκπαιδευτικές προσεγγίσεις 526 Διδασκαλία παιδιών με ειδικές ανάγκες528 Ψυχολογία παιδιών με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες 623 ψυχοπαθολογία του παιδιού627 Αισθητηριακές διαταραχές 628 Φυσικές διαταραχές εγκεφαλική παράλυση Καλή συνέχεια!!
Το πιο πιθανό είναι ότι θα μας ζητήσουν επιπλέον χρήματα. Το θέμα είναι πόσα επιπλέον....