0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πρακτική γίνεται και απόγευμα. Εγω θεωρώ όσοι φοιτουν και έχουν τελείωσει να μην δωσουμε διδακτρα παραπάνω! Να το απαιτησουμε!!! την παρασκευη 31 Αυγουστου εχει η Λευκωσια στο ψυχικο ενημερωση για τους καινουριους να παμε ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ να απαιτησουμε τα δεδομενα! Χαρη δεν πρέπει να το βαλουμε κατω! Και γενικως με μαζικη διαμαρτυρια να τους ταρακουνησουμ να προστατεψουν τις επιλογες μας.Η Λευκωσια διαφημιζε την εισδοχη στους πινακες. Μη γελοιομαστε ολοι για αυτο προσπαθούμε ας το διεκδικησουμε ως έχει χωρίς παραπάνω χρηματα! Δεν γινεται να είμαστε τα μπαλακια του υπουργειου και του πανεπιστημιου!
Για την ενημέρωση πρέπει να κρατήσουμε θέση τηλεφωνικά η πάμε και έτσι, γιατί αν δηλώσουμε ότι είμαστε ήδη φοιτητές δεν θα μας δεχτούν υποθέτω... Να πάμε χωρίς κράτηση θέσης, αν μαζευτούμε πολλοί δεν μπορεί, θα μας αφήσουν να μπούμε...
Παιδιά χαλαρωστε εχω παρει τηλ 3 πρωτοβαθμιες και το Υπουργειο οι οποιοι με ενημερωσαν οτι η λιστα ισχυει και το πανεπιστημιο της Λευκωσιας δεν εχει κανενα προβλημα οσο αφορα τη συναφεια.
Για ολα τα μεταπτυχιακα της λιστας.Η επαναδιατυπωση μου ειπαν της εγκυκλιου αφορα τα μεταπτυχιακα που ειχαν προβλημα με τη συναφεια.Η λιστα ισχυει κανονικα εμεις δεν εχουμε προβλημα...