0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα! Δεν έχω ιδέα για το πως πρέπει και τι να διαβάσεις στο 504. Εγώ τώρα πιάνω την εργασία φαντάσου. Μήπως γνωρίζεις για το ποια πρέπει να είναι η δομή της? Έχω διαλέξει το θέμα της επίδοσης των μεταναστών μαθητών συγκριτικά με του γηγενείς συμμαθητές τους. Δεν έχει δοθεί από κανέναν καμία ιδιαίτερη διευκρίνηση και έχω πελαγώσει! Αν κάποιος γνωρίζει, ας μας δώσει τα φώτα του!!!
Η δομή της εργασίας έχει ως εξής: 1. Εισαγωγή 2. Το θεωρητικό υπόβαθρο της εργασίας σου/Μελέτες που έχουν γίνει σχετικές κλπ /Θεωρίες 3. Συζήτηση (να φαίνεται η προσωπική σου γνώμη για το θέμα σου) 4. Συμπεράσματα 5.
Ωχ να ρωτησω κατι?? εγω εχω συγκριτική θεωρηση διααπολιτισμικης και συμπεριληπτικης εκπαιδευσης. Ετσι ειπε ο κ Μαγος πως πρεπει να ειναι η δομη όλων των εργασιων? γτ εγω εκανα εισαγςγη ορισμο των δυο, συγκριση συμπερασματα/.....πρεπει να τα αλλαξω?
όσον αφορά την αναγνώριση από τον δοαταπ... δεν υπάρχει απολύτως κανένα θέμα.. αν το υπιυργείο βγάζει κάθε βδομάδα εγκυκλίους δεν φταίει το Πανεπιστήμιο...για την ασυνέπεια του υπουργειου.
Παιδιά καλημέρα! Μίλησα με εκπρόσωπο του πανεπιστημίου Λευκωσίας στη Θεσσαλονίκη και μου είπε ότι θα αλλάξει το πρόγραμμα σπουδών και θα προστεθεί ένα τετράμηνο κι ότι θα ενημερωθούμε γι αυτό το Σεπτέμβριο. Επίσης, μου είπε ότι η αναγνώριση του δοαταπ δεν επηρεάζεται και ότι γίνεται όσοι θέλουν να ακολουθήσουν το παρόν πρόγραμμα χωρίς βέβαια να πάρουν τη συνάφεια, κάτι που θα κάνω και εγώ. Το τηλέφωνό της είναι 6972089310. Πάρτε κι εσείς και ρωτήστε γιατί θα μας τρελάνουν! Απο το φειςμπουκ!!!!!!!
Είχα καταθέσει τα χαρτιά μου μόλις βγήκε η εγκύκλιος ήτοι 13/08. Σήμερα το πρωί πήγα στη δευτεροβάθμια μου να καταθέσω επιπρόσθετα την αναλυτική βαθμολογία με δική μου πρωτοβουλία σύμφωνα με όλες τις αλλαγές που επέφερε η νέα εγκύκλιος. Η υπάλληλος μου είπε οτι δεν χρειαζόταν διοτι το υπουργείο τους εχει στείλει λίστα με τα μεταπτυχιακά που δεν θα εξεταστούν απο την επιτροπή. Επέμενα οτι δεν ισχύει κατι τέτοιο διοτι η νέα εγκύκλιος δεν περιείχε τέτοια λίστα. Μου απάντησε οτι εχουν σταλεί οι λίστες στις διευθύνσεις και ύστερα απο συνεχόμενη επιμονή μου με διαβεβαίωσε οτι το μεταπτυχιακό μας ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗ. Εγώ όμως επέμενα και κατέθεσα καη την αναλυτική. Αυτά έγιναν σήμερα αυτά σας παραθέτω με κάθε προσωπική επιφύλαξη πάντα...
Πρώτη φορά έκανες αίτηση? Ή είχες κάνει και πέρυσι?Εγώ που έκανα πρώτη φορά μου ζήτησαν και αναλυτική και μάλιστα συμπληρωματικά, μέρες αφού έκανα την αίτηση.