0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ έκανα για το περιεχόμενο και απλά έγραψα μια μικρή παράγραφο για την δομή.
είχε πει να κάνουμε και για το περιεχόμενο σε σχέση με άλλες μελέτες;
Πρόσθεσα κι εγώ το όνομά μου στη λίστα, άντε να αυξηθούμε....
Και γω το ίδιο. Πρέπει να μαζευτούμε όσο περισσότεροι μπορούμε.
Αγαπητοί φοιτητές,Μετά την πρόσφατη απόφαση του Ελληνικού Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων: «Ορισμός κριτηρίων για τη χορήγηση συνάφειας των διδακτορικών και μεταπτυχιακών τίτλων με την Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση (ΕΑΕ)», το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας κάνει διευθετήσεις ώστε η κατεύθυνση της ειδικής εκπαίδευσης να συνάδει με τις απαιτήσεις αυτής της απόφασης. Επειδή οι εξελίξεις στο Ελληνικό Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων τρέχουν και υπάρχει το ενδεχόμενο να διαφοροποιηθεί αυτή η απόφαση, θα ανακοινώσουμε τις τελικές αποφάσεις μας αρχές Σεπτεμβρίου 2015.Με εκτίμηση
Καλημέρα! Δεν έχω ιδέα για το πως πρέπει και τι να διαβάσεις στο 504. Εγώ τώρα πιάνω την εργασία φαντάσου. Μήπως γνωρίζεις για το ποια πρέπει να είναι η δομή της? Έχω διαλέξει το θέμα της επίδοσης των μεταναστών μαθητών συγκριτικά με του γηγενείς συμμαθητές τους. Δεν έχει δοθεί από κανέναν καμία ιδιαίτερη διευκρίνηση και έχω πελαγώσει! Αν κάποιος γνωρίζει, ας μας δώσει τα φώτα του!!!
Οπως ειδατε οι περισσοτεροι.... το αρθρο ηδη δημοσιευτικε στο alfavita. Εχει σταλεί στην ενωση ελληνων εκπαιδευτικων.. στον κο Κουρμπέτη.. στην ΔΟΕ κ στην ΟΛΜΕ. Θα γινουν προσπαθειες για επικοινωνια με δικηγορο...
Afora k emas pou twra mpainoume Sto metaptixiako?
Καλησπέρα.Η αναλυτική βαθμολογία που δώσατε στη δευτεροβάθμια είναι αυτή που μας έστειλε το πανεπιστήμιο Λευκωσίας;Ρωτάω γιατί εγώ από το ΔΟΑΤΑΠ δεν πήρα αναλυτική.Μου έστειλαν μόνο την αναγνώριση και το βαθμό του μεταπτυχιακού. Στην ουσία ένα χαρτί μόνο.