0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφοι είμαι λίγο πριν τα την κρίση πανικού. Δεν έκλεισα μάτι όλο το βράδυ, πήρα πρωί πρωί τις ακαδημαϊκές συμβούλους για να ξανακούσω ότι πρέπει να περιμένω τις αποφάσεις του πανεπιστημίου. Μετά άρχισα να κοιτάζω τις δομές ειδικής αγωγής της περιοχής μου να δω αν λειτουργεί καμία απογεύματα (καμία δεν υπάρχει. είναι όλες μέχρι 4 το απόγευμα που είναι και το δικό μου ωράριο). Πως είναι δυνατόν; Πώς είναι δυνατόν να καταστρέφουν ανθρώπους. Δεν ξέρω τι να κάνω. Πώς να το σταματήσω τώρα;Τον Γενάρη τελείωνα κανονικά. Αλλά και πως να το συνεχίσω αφού δεν γίνεται με τίποτε να κάνω πρακτική. Προσωπικά θα ήθελα να το τελειώσω έστω και χωρίς συνάφεια.
Αυτή η προσφυγή προφανώς είναι διαφορετική από αυτή της ενελέα με σακέα (διαφορετικοί δικηγόροι). Μπορείς να μας δώσεις μία εικόνα από τις συζητήσεις για την προσφυγή με το δικηγόρο κλπ δε διαθέτουν όλοι facebook. Νομίζω θα βοηθούσε όλους τους ενδιαφερόμενους
Καλησπέρα.Εγώ τελείωσα φέτος και έχω πάρει και την αναγνώριση από το ΔΙΚΑΤΣΑ. Για τη φετινή χρονιά δεν έχω κάνει τα χαρτιά μου στην ειδική γιατί προσλαμβάνομαι στη γενική (είμαι μουσικός) αλλά θέλω να έχω τη συνάφεια γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει. Μπορώ να συμπληρώσω και εγώ τη φόρμα;