0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδιά επίσης καμιά ερώτηση που θυμάστε οι παλιοί για το 504 - Συγκριτική Παιδαγωγική ; απορώ τι θα γράφουμε για τη Διαπολιτισμική Εκπαίδευση 3 ώρες !!!
θελει να γραψετε αρκετα..ενα κομματι προς το τελος του βιβλιου που μιλα για τη συμπεριφορα μας ειχε βαλει..τα υπολοιπα δεν τα θυμαμαι...μην ανησυχεις ομως...εγω οταν ειδα τα θεματα..πηγα στα περιεχομενα, βρηκα αυτο που ηθελε και μετα πηγα και εκανα αντιγραφη....δηλαδη....δεν αξιζει να μιλαμε καν για θεματα...!!!
ΜP τα θέματα που μας αναφέρεις σας τα είχε βάλει όταν έδιναν με ανοιχτά ή με κλειστά βιβλία;
Δηλαδή αν δε βάλω περιοχές μπαίνω απλά στους πίνακες αλλά δεν προσλαμβάνομαι (επειδή δεν έχω δηλώσει κανένα μέρος); Μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο;Για να καταθέσω στην ειδική πρώτη φορά τι χαρτιά χρειάζομαι;Την αναγνώριση του ΔΙΚΑΤΣΑ (1 χαρτί), την αναλυτική βαθμολογία (που μου έστειλε το πανεπιστήμιο της Λευκωσίας), το βασικό μου πτυχίο.Πρέπει αυτά να είναι επικυρωμένα;Χρειάζεται κάτι άλλο;
Καλημερα! Γνωριζει καποιος τη φυση των ερωτηματων στις εξετασεις για ψυχοπαθολογια των παιδιων, 623 και στασινο 521; Ευχαριστω εκ των προτερων
http://www.news.gr/ellada/ekpaidefsh/article/235175/tha-afxhthoyn-kata-poly-oi-ekpaideftikoi-me-metaptyh.htmlΑναστέλλεται λέει το ΦΕΚ για τη συνάφεια. Έχει κανείς καμία ενημέρωση?
Καλημερα. Για το 623 οταν εδινα εγω ειχε περιπτωσεις παιδιων και επρεπε να εξηγησουμε τι εχουν πχ αυτισμο,σχιζοφρενια κτλ. Προσοχη στο 521 ο στασινος βαζει παρομοιες ερωτησεις με τις δραστηριοτητες αλλα σε καμια περιπτωση οι απαντησεις δεν πρεπει να ειναι αντιγραφη απο το βιβλιο.Θελει να γραφεις δικα σου πραγματα και συμπερασματα.