0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έγραψε: τί δουλειά έχει ο μηχανικός και ο τεχνολόγος τροφίμων να κάνει μάστερ ειδικής αγωγής μαζί με έναν επιστήμονα δάσκαλο, νηπιαγωγό, μαθηματικό, ψυχολόγο; ...... θα μπει και σε αυτούς τάξη, να διαχωριστούν οι κλάδοιδηλαδή να μην κάνουμε το μάστερ μαζί με τους επιστήμονες δασκάλους και τους νηπιαγωγούς (και να ρίξουμε το επίπεδο τους γιατί μόνο αυτοί είναι επιστήμονες)και να διαχωριστούν οι κλάδοι.... οι οποίοι είναι ήδη διαχωρισμένοι...
Μόλις έκανα την ερώτηση μου έστειλαν συγχαρητήριο mail..δε ζητούσα κανένα τσουβάλι ευρώ καλύτερα μπας και έβρισκα και τα χρήματα;!Κάτι ακόμα, πως πληρώνεται εσείς μέσω της jccsmart ή μέσω πειραιώς; Γιατί δεν ανοίγουν τα βιντεάκια που έστειλαν για το πως πληρώνεις μέσω της πρώτης και η πειραιώς μου φαίνεται η εύκολη λύση..
άσε έχουμε καταλάβει τον ρόλο σου, απόφοιτος συγκεκριμένου μεταπτυχιακού όπως δήλωσες, τώρα αν το πείρες χτες ή πριν 11 χρόνια και ότι δεν τον ξέρεις τα ακούω βερεσέ....η ουσία μετράειθα "χτυπώ" όπου βρω το σύστημα που εκφράζεις με τα μηνύματα σου....
Kinegire, γούσταρες ΕΚΠΑ και σε κόψανε; Ακολούθαμε.. σε λίγο θα σκεφτώ οτι έχεις ερωτική εμμονή μαζί μου.Δεν εξηγείται να κάθεσαι να ψάχνεις τα μηνύματα ρε φίλε.Αν νιώθει κάποιος υποτιμημένος, θα ''αναζητά'' παντού την αρνητική επιβεβαίωση. Οπου ''επιστήμονας'' γυρίστε τούμπα τις ειδικότητες και θα δείτε οτι γράφτηκε χάρην του λόγου. Συνεχίζω να πιστεύω οτι χρειάζεται οι κλάδοι να διαχωριστούν: πχ μαστερ εξειδικευμένα για κάθε ειδικότητα και οχι ενιαια. Που είδατε την υποτίμηση; (αλλο αν τη νιώθουν κάποιοι, δεν ευθύνομαι).Οσον αφορά τις προτάσεις μου σχετικά με την κάλυψη κριτηρίων, είμαι σκεπτόμενος αλλα εσεις βλέπετε παντού εχθρούς και μου προσδίδετε ιδιότητες απειλής. Πάλι δεν ευθύνομαι. (kinegire, βρες κ τίποτε άλλο, μήπως να σπούδαζες νομική ή ντεντεκτιβ;...)
καλησπέρα σε όλους μήπως κάποιος γνωρίζει πιθανά θέματα για το 510 "Αρχές και μέθοδοι ποιοτικής και ποσοτικής έρευνας" Δεν ξέρω τι να διαβάσω Το φοβάμαι σαν τις αμαρτίες μου και το δίνουμε με κλειστά βιβλίασας ευχαριστώ Δώστε κανά χεράκι να το περάσουμε...
1. εννοια, ειδη και στάδια της επιστημονικής έρευνας2. ερευνητικές στρατηγικές3.μέθοδοι δειγματολοψίας και μέγεθος δείγματος4.μέσα συλλογής δεδομένων5.έννοια και είδη μεταβλητών6. περιγραφή - ερμηνεία ενός πίνακα ή διαγράμματος7. δείκτες συνάφειας και δείκτες κεντρικής τάσης (μέσος όρος, διάμεσος, δεσπόζουσα τιμή)8. τί είναι ένα στατιστικό σφάλμαΑυτά τα πολύ sos για κάθε εξέταση τέτοιου μαθήματοςκαλή επιτυχία
χαχαχαχα είσαι ΘΕΟΣ !!! ρε αθεόφοβε, αράδιασες 8 γενικότητες λες και έχεις σχέση με το εν λόγω μεταπτυχιακό και το συγκεκριμένο μάθημα.... άσε να απαντήσουν αυτοί που φοιτούσαν ή φοίτησαν για το τι θέματα πέφτουν! εντάξει την έχεις δει λίγο "σωτήρας" αλλά έλεος !!! να είσαι καλά πάντως με έκανες και έκλαψα από το γέλιο βραδιάτικα