0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μαριλού όταν λες ποσοστα τι εννοείς σας έβαλε να κάνετε υπολογισμούς ή να διαβάσετε πίνακεςΠαιδιά σας ευχαριστω όλους για τη βοήθεια
Καλησπέρα σας. Πως σας φαινεται ο συνδιασμός για το νεο τετραμηνο, 523 (ψυχομετρια), 623 (ψυχοπαθολογια του παιδιου) και 526 (Διδασκαλία παιδιών με ειδικές ανάγκες στο συνηθισμένο σχολείο) ;Στο τελευταίο τετράμηνο σκέφτομαι για 621 (Συμπερίληψη), 626 (Συναισθηματικα και συμπεριφορικα προβληματα) και 593 (Σεμιναριο ΙΙΙ). Ολα αυτα βεβαια με το τωρινο προγραμμα σπουδων.Πως σας φαινεται ο συνδιασμός / κατανομή; Εχω ολοκληρωσει τα 511, 521, 591, 610, 504 και 592.
Στο 523 στην τελευταία μας τηλεδιάσκεψη με κ. Κωνσταντίνου μας ενημέρωσε ότι τα θέματα θα είναι με κλειστά βιβλία, 50 ερωτήσεις πολλαπλής και 1 ανάπτυξης. Μας είπε ότι την προ-προηγούμενη εξεταστική ήταν όλες ανάπτυξης ,αν είχε κανείς την εμπειρία και γνωρίζει ποια μπορεί να είναι η μορφή των ερωτήσεων ανάπτυξης ,ας μας ενημερώσει. Ευχαριστώ!!!
Συνάδελφοι είμαι από τους αποφασισμένους να συνεχίσω το υπάρχον ΜΤΠ χωρίς πρακτική κλπ. Επειδή λοιπον το ερχόμενο είναι το τελευταίο μου τετράμηνο, αν δεν υπάρξουν άλλες ανατροπές, θέλω βοήθεια με τα μαθήματα. Μου έχουν μείνει δύο που πρέπει να διαλέξω από τα παρακάτω:525, 526, 528 529, 624 626Δεν χρειάζεται να αναφέρω ότι εξαιτίας υπερβολικής κούρασης θέλω τα πιο βατά.