0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ποιά είναι τα τηλέφωνα των γραφείων της Ελλάδας; Επίσης γνωρίζει κανείς αν την πρακτική θα πρέπει να την υλοποιήσουμε αυστηρά κατά την διάρκεια ενός εξαμήνου; Ποιό είναι το νέο μέγιστο χρονικό διάστημα που θα μπορούμε να ολοκληρώσουμε τη νέα κατεύθυνση; Δίνεται η δυνατότητα πρακτικής σε τμήματα ένταξης ή παράλληλης στήριξης για όσους δουλεύουμε ήδη σε σχολεία; Θα δίνεται η δυνατότητα πρακτικής σε ιδιώτες τις απογευματινές ώρες; Πως μας ζητούν να επιλέξουμε -και μάλιστα βεβιασμένα ως τις 28/09- χωρίς να μας απαντούν στοιχειωδώς τα παραπάνω, ώστε να γνωρίζουμε αν τελικά μπορούμε να παρακολουθήσουμε τη νέα κατεύθυνση;[Τηλέφωνο Ελλάδας: 800 100 12 12. Συμφωνώ με όλα όσα λες.Πέταξαν μια χειροβομβίδα χωρίς καμία εξήγηση Απαράδεκτοι. Αν δε δώσουν λεπτομέρειες πως θα αποφασίσουμε;]
Λοιπον επειτα απο επικοινωνια που ειχα με τον Αγγελίδη σας παραθετω τα ερωτηματα μου και τις απαντησεις του: - Το μάθημα EDUC-610BL Μέτρηση και αξιολόγηση στην Ειδική Εκπαίδευση είναι διαφορετικό απο το μάθημα EDUC-610DL Μέτρηση και αξιολόγηση στην Εκπαίδευση;Ναι, είναι διαφορετικό (αλλά παρόμοιο)- Όσοι έχουν επιλέξει σε προηγούμενο εξάμηνο το EDUC-610DL Μέτρηση και αξιολόγηση στην Εκπαίδευση πρέπει να παρακολουθήσουν το EDUC-610BL Μέτρηση και αξιολόγηση στην Ειδική Εκπαίδευση;Ναι- Το EDUC-610BL Μέτρηση και αξιολόγηση στην Ειδική Εκπαίδευση έχει σεμιναριακό χαρακτήρα ή χρειάζεται να δώσουμε γραπτές εξετάσεις;Με εξετάσεις- Μέχρι πότε μπορούμε να δηλώσουμε τι κατέυθυνση επιλέγουμε;Μέχρι τις 28/9- Θα μας δώσετε περαιτέρω πληροφορίες για το κομμάτι της Πρακτικής; (ώρες, φορείς όπου μπορούμε να τοποθετηθούμε, πώς θα γίνει η τοποθέτηση κλπ;)Ναι, σύντομα εφόσον το επιλέξετε- Τη δήλωση για αλλαγή κατεύθυνσης την κάνουν προς το παρόν μόνο όσοι φοιτητές επρόκειτο να τελειώσουμε το Σεπτέμβρη ή όλοι;Όσοι θέλουν-εμείς που σκοπεύαμε να τελειώσουμε το Σεπτέμβρη με την επιλογή της Πρακτικής και του μαθήματος θα ολοκληρώσουμε το μεταπτυχιακό τον Ιανουάριο; Εάν συμπληρώνεις 2 χρόνια και όλες τις απαιτήσεις ναιΩς προς τον ΔΟΑΤΑΠ λεει "Δεν είναι νέα κατεύθυνση. Αλλάξαμε το όνομα της υφιστάμενης. Έχουμε στείλει όλα τα αναγκαία έντυπα στη ΕΑΙΠ στην Κύπρο και αναμένουμε την απάντησή τους. "
Μπορείς να μας δώσεις το mail του για να επικοινωνήσουμε και εμείς;
Καλησπέρα σε όλους/ες τους/ις συναδέλφους/ες. Δυστυχώς, μη βρίσκοντας επί του παρόντος τον τρόπο να δημιουργήσω νέο forum ανάλογης θεματικής, παραθέτω εδώ την κάτωθι ανακοίνωση του ΔΟΑΤΑΠ: "Αποδεκτή περίοδος έναρξης μεταπτυχιακών σπουδών στα Πανεπιστήμια της Κύπρου για την αναγνώριση του τίτλουΣύμφωνα με απόφαση της Ολομέλειας του Δ.Σ. που ελήφθη στη συνεδρίασή της 171/4-9-2015 κατόπιν διευκρινίσεων που εδόθησαν με επιστολή από το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού της Κυπριακής Δημοκρατίας για τις μεταπτυχιακές σπουδές, «για όσους ολοκληρώνουν τις μεταπτυχιακές σπουδές τους (συμπεριλαμβανομένων και της εξέτασης του τελευταίου μαθήματος και της περάτωσης της διπλωματικής εργασίας, εφόσον αυτή απαιτείται) από τον Σεπτέμβριο του 2015 και μετά σε Πανεπιστήμια της Κύπρου, και αιτούνται την αναγνώριση του τίτλου σπουδών τους από το Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π., προκειμένου να αναγνωρισθεί η ισοτιμία του προς τα μεταπτυχιακά των Ελληνικών Α.Ε.Ι. θα πρέπει υποχρεωτικά οι σπουδές να έχουν ξεκινήσει στις αρχές είτε του χειμερινού είτε του εαρινού εξαμήνου»."Ξεκίνησα εξ αποστάσεως φοίτηση σε μεταπτυχιακό σε πανεπιστήμιο της Κύπρου κατά τη θερινή περίοδο του έτους 2014-2015. Υπάρχει κάποιος άλλος εδώ που να έχει πράξει το αντίστοιχο στην πορεία των σπουδών του; Από ό,τι μπορά να καταλάβω, η ως άνω απόφαση θα μας στερήσει τη δυνατότητα λήψης ισοτιμίας;Θερμά ευχαριστώ για τον πολύτιμο χρόνο όλων.