0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
συμφωνώ και εγώ... έχουν ανοίξει ένα μαγαζι, θέλουν να το μεγαλώσουν αλλά δεν μπορούν να το κάνουν στις πλάτες μας, άναρχα... η νομική τους έχει πρόβλημα, σε λίγο θα δείτε θα έχει και η ιατρική με τον τρόπο που θα την δουλεύουν.
Συνάδελφοι τα πράγματα είναι απλά:-σχετικά με τον ΔΟΑΤΑΠ και το θερινό εξάμηνο, αφορά τους νέους φοιτητές, μετά τον Σεπτέμβρη του 2015.
Αυτό αναρωτιέμαι κι εγώ για τους νεοφερθέντες τίτλους των μεταπτυχιακών τι θα γίνει. Το θέμα είναι ότι παίζουν με τον κόπο μας. Εκανα αγώνα δρόμου να τελειώσω το μεταπτυχιακό και να κάνω πρακτικη 4 μήνες μαζί με δουλειά και να λέιπω από τα παιδιά μου όλη την ημέρα για να προλάβω τους πίνακες και τώρα δε ξέρω αν θα είμαι καν μέσα. Σου λένε "έλα κάνε την αίτηση" , "θα εξεταστεί η συνάφεια" , καταργούμε τελείως ότι έχουμε ανακοινώσει μέχρι τώρα και βγάλε μόνο σου συμπεράσματα. Ωρε φωτιά στη βουλή χρειάζονται.
Οτι και να πεις εχεις απολυτο δικιο.Πιστευω οτι ισως να γινει κατι τυπικο απλα και να δοθει συναφεια!Δες κι αυτο!Επίσημη ανάκληση της απόφασης για τη συνάφεια μεταπτυχιακών με Ειδική ΑγωγήΕκδόθηκε τελικά το ΦΕΚ με το οποίο ανακαλείται μεταξύ των άλλων η απόφαση για τη συνάφεια των μεταπτυχιακών και διδακτορικών με την Ειδική Αγωγή, όπως αποκάλυψε το news.gr. Συγκεκριμένα ορίζεται στο ΦΕΚ πως ανακαλείται η υπ’ αριθμ. 8860/17−8−2015 (ΦΕΚ 1730 τ.