0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
βγηκε ναι πολυ ασαφης για μενα. πιστευω πως μεσα στο χρονο θα ξαναμπουνε κριτηρια..το πανεπιστημιο πολυ ανετα διατυμπανιζει οτι το προγραμμα μενει όπως εχει.
Εδω υπαρχει θεμα ομως....ειμαστε κι εμεις που τελειωνουμε τωρα ή ακομα κι αυτοι που θα τελειωσουν Γεναρη, που μπορει ν παρουν τ πτυχιο ως εχει αλλα αν βγουν νεα κριτηρια τον Μαρτιο π.χ. ν μην μπορουν να κανουν κατι....Πρεπει να διασφαλιστει οτι κι εμεις που δεν καταθετουμε φετος τ χαρτια μας, αν ολοκληρωσουμε το πτυχιο (που μεχρι στιγμης αναγνωριζεται κ εχει συναφεια) δεν θα εχουμε προβλημα για τις αιτησεις απο του χρονου κι επειτα
Δεν ελπίζω τίποταΔεν φοβάμαι τίποταΣπουδάζω στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας
Συνάδελφοι καλησπέρα , σας παραθέτω την συνομιλία μου με τον κ. Αγκελίδη και ο νοών...νοείτωΚαλημέρα , Ύστερα απο πολύ σκέψη αποφάσισα τον Ιούνιο του 2015 να εμπιστευθώ και να γραφτώ στο πανεπιστήμιό σας , προκειμένου να παρακολουθήσω το μεταπτυχιακό ειδικής αγωγής! Κατανοώ ότι και εσείς βιώνεται τις ραγδαίες αλλαγές του Ελληνικού κράτους. Εντούτοις θα επιθυμούσα να με πληροφορήσετε σχετικά :1.Με την ανακοίνωση του Δοαταπ για τους φοιτητές που ξεκίνησαν κατα τη διάρκεια του θερινού εξαμήνου και αναφέρει ότι δεν θα αναγνωρισθεί το πτυχίο2. Επιλέγοντας την εφαρμοσμένη κατεύθυνση , εγγυάστε ότι είμαστε ασφαλείς ώς προς την εγκυρότητα του πτυχίου για την ένταξη μας στους πίνακες της ειδικής αγωγής στην Ελλάδα?3. Επιλέγοντας την ειδική κατεύθυνση ως έχει , μπορούμε να πάρουμε την αναγνώριση απο το ΔΟΑΤΑΠ και να αξιοποιήσουμε το πτυχίο στο εξωτερικό?4. Το κόστος της πρακτικής πώς ακριβώς το καθορίζεται και αν αλλάξουν πάλι τα δεδομένα . το πανεπιστήμιο θα καθορίσει νέα χρηματικά κριτήρια ενώ το αρχικό συμφωνηθέν ποσό του εν λόγω μεταπτυχιακού ήταν 5.900 ευρώ?5. Πώς μπορούμε να εμπιστευθούμε το πανεπιστήμιο και να προτρέψουμε και τους συναδέλφους μας να ενταχθούν στα μεταπτυχιακά σας , όταν η στήριξη και η ενημέρωσή σας είναι πέραν των άλλων ελλιπής?Παρακαλώ αναλάβετε την ευθύνη της θέσης σας και απαντήστε μου προκειμένου να αποφασίσω τόσο εγώ όσο και οι συνάδελφοί μου για το μέλλον μας.Με εκτίμησηΔ.ΤΤάνια, οι απαντήσεις: 1.Με την ανακοίνωση του Δοαταπ για τους φοιτητές που ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια του θερινού εξαμήνου και αναφέρει ότι δεν θα αναγνωρισθεί το πτυχίο Έχουμε δει την ανακοίνωση και θα ανταποκριθούμε ανάλογα 2. Επιλέγοντας την εφαρμοσμένη κατεύθυνση , εγγυάστε ότι είμαστε ασφαλείς ώς προς την εγκυρότητα του πτυχίου για την ένταξη μας στους πίνακες της ειδικής αγωγής στην Ελλάδα? Νομίζω έχει ανακληθεί η απόφαση. Εμείς δεν μπορούμε να εγγυηθούμε τίποτε γιατί βλέπεις τι γίνεται στο Υπουργείο στην Ελλάδα. Κάθε μέρα αλλάζουν αποφάσεις. 3. Επιλέγοντας την ειδική κατεύθυνση ως έχει , μπορούμε να πάρουμε την αναγνώριση απο το ΔΟΑΤΑΠ και να αξιοποιήσουμε το πτυχίο στο εξωτερικό?Στο εξωτερικό ναι 4. Το κόστος της πρακτικής πώς ακριβώς το καθορίζεται και αν αλλάξουν πάλι τα δεδομένα . το πανεπιστήμιο θα καθορίσει νέα χρηματικά κριτήρια ενώ το αρχικό συμφωνηθέν ποσό του εν λόγω μεταπτυχιακού ήταν 5.900 ευρώ? Έχει καθοριστεί το ποσό για την πρακτική, εφόσον θα γίνει 5. Πώς μπορούμε να εμπιστευθούμε το πανεπιστήμιο και να προτρέψουμε και τους συναδέλφους μας να ενταχθούν στα μεταπτυχιακά σας , όταν η στήριξη και η ενημέρωσή σας είναι πέραν των άλλων ελλιπής? Γιατί θεωρείς ότι η στήριξη και ενημέρωσή μας είναι ελλιπής; Ξέρεις κάποιο πανεπιστήμιο που ενημερώνει καλύτερα του φοιτητές του; Π Panayiotis AngelidesProfessorDean, School of EducationUniversity of Nicosia46 Makedonitissas AveP.O. Box 240051700 NicosiaTel: +357-22841733Fax: +357-22357665E-mail: Angelides.p@unic.ac.cy
κανεις;