0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Λοιπόν κατόπιν συνάντησης με τον κ.Χατζηφώτη προκύπτουν τα ακόλουθα:Ο ίδιος ήρθε σε επαφή με τον Κουρμπέτη και από την συνάντησή τους προκύπτει ότι ο δεύτερος έχει την πρόθεση να συνεχίσει την "προσπάθειά" του για να "μπει τάξη στα μεταπτυχιακά". Είναι αποφασισμένος. Ο Χατζηφώτης θεωρεί ότι το σημερινό ΦΕΚ είναι ουσιαστικά μια προσπάθεια "ανασύνταξης" των αντιπάλων μας και θεωρεί πως αργά ή γρήγορα θα υπάρξει νέα Υ.Α. για ορισμό κριτηρίων κλπ. Ετσι κι αλλιώς κάτι τέτοιο δεν φαίνεται διόλου απίθανο αν ερμηνεύσει κανείς την γενικότητα και αοριστία που διακρίνει το σημερινό ΦΕΚ. Προτείνει λοιπόν ο δικηγόρος,1.) μέχρι να υπάρξει κάτι χειροπιαστό (π.χ. νέα Υ.Α) να ΜΑΖΙΚΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ τις κινητοποιήσεις μας προκειμένου να ασκηθεί πίεση στο ΙΕΠ μήπως και καταφέρουμε να κερδίσουμε κάτι από εκεί. Σε πρώτη φάση δηλαδή προτείνει να πάμε εξωδικαστικά. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να υπάρχει συμμετοχή από όλους μας, δικηγόρους, συλλόγους αλλά και από όσους έχουν προσφύγει ατομικά κλπ. Θα σταλεί μάλιστα και σχετικό mail από τον κ. Χατζηφώτη προσωπικά σε όσους έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας.2.) Σε δεύτερη φάση, μετά τις εκλογές και εφ'όσον υπάρξει νέα Υ.Α., τότε ακολουθούμε την δικαστική οδό με προσφυγές κλπ.
Εγώ σκέφτομαι να ξεκινήσω το συγκεκριμένο μεταπτυχιακό αλλά με αυτά που διαβάζω εδώ μέσα και βλέπω γύρω γύρω δεν ξέρω αν τελικά αξίζει το κόπο.Επειδή δεν το έχω ξεδιαλύνει ακόμη αυτό ισχύει πως μπορεί να τελειώσει κανείς στους 12 μήνες χωρίς να έχει πρόβλημα;Πήγε κανείς σε κάποιες από τις ενημερωτικές βραδιές που είχα δει πως κάνει το πανεπιστήμιο σε όλη την Ελλάδα μετα την απόσυρση του νόμου για την συνάφεια;
eleana ξέχασε το 12μηνο αφού πλέον δεν παίζει το καλοκαίρι!!! το τρία τετράμηνα είναι παρελθόν για τους νέους... αυτό φαίνεται