0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καποιος που να ξεκινησε στο θερινο εξαμηνο? Δεν θα μπορουμε να παρουμε αναγνωριση πτυχιου?
ηταν απλά για τα παιδία με ελλειμματική όραση και έλεγε ότι εφαρμόζουμε και τις "οπτικές¨ λέξεις ... με google δεν βρήκα τίποτΑΑΑΑΑΑΑ
πως διδασκεις όμως έναν τυφλό με οπτικές λέξεις??
μέχρι στιγμής το πρόγραμμα σπουδών μένει ως έχει. χωρίς πρακτική και χωρίς δίδακτρα.Πιστεύω, όμως, πως μετά τις εκλογές θα επανέλθει το θέμα της συνάφειας.
Κ εγώ έδινα Στασινό και φυσικά δεν επέλεξα τις οπτικές λέξεις...
είναι φοβερός... έψαξα στο google και οπτικές λέξεις βρήκα μόνο για συνδρομο down ... προφανώς το κάνει επίτιδες... μο θυμίζει τους μπιπ που είχαμε στο πανεπιστήμιο που έβαζαμ σημείωση της σημείωσης.... απλά το άλλο θεμα με την βία δεν τα είχα καν διαβάσει
Φαντάσου ότι εγώ είχα Ανδρέου και ούτε καν μας τα σχολίασε αυτά...απλά επειδή είχα διαβάσει καλά το εγχειρίδιο (δεν είχα καθόλου πρόσβαση στις σημειώσεις-τηλεδιασκέψεις Στασινού) ,το μόνο που ήξερα για "οπτικές λέξεις" ήταν αυτό με τις απόψεις των ειδικών..Εγώ επέλεξα το θέμα 1 και το 3 και στο 3β , δεν καταλάβαινα ακριβώς τί ήθελε να γράψουμε (τρόπους αυτοελέγχου και αυτοδιάθεσης ή τι είναι...)τέλος πάντων...είδομεν!