0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Υπάρχει κάποιος που να ξεκινάει τώρα και να έχει πάρει κωδικούς; Εγώ ακόμη δεν έχω κανένα νέο και άρχισα να αγχώνομαι..Θα μείνει κανένα μάθημα και για μας;;;
Ναι και εγώ.. Περα απο τον αρχικο κωδικο δεν εχω παρει καν ακομα τους κανονικους κωδικους φοιτησης.. και δεν εχω κανενα νεο απο το πανεπιστημιο.. Ουτε ξερω που να μπω για να επιλεξω μαθηματα. Δε θα επρεπε να υπαρχει καποια ενημερωση για εμας τουε καινουριους???
Ναι και εγώ.. Περα απο τον αρχικο κωδικο δεν εχω παρει καν ακομα τους κανονικους κωδικους φοιτησης.. και δεν εχω κανενα νεο απο το πανεπιστημιο.. Ουτε ξερω που να μπω για να επιλεξω μαθηματα. Δε θα επρεπε να υπαρχει καποια ενημερωση για εμας τουε καινουριους???Tους έστειλα mail να ρωτήσω, όπως ήταν αναμενόμενο δεν πήρα απάντηση σε αντίθεση με τα mail που τους έστελνα στην αρχή για να δηλώσω ενδιαφέρον για το μεταπτυχιακό όπου με έπαιρναν τηλ στο 3λεπτο!Τέλος πάντων απ'ότι διάβασα εδώ δεν ιδρώνει και πολύ το αυτί τους, θα καθυστερήσουν αλλά επλίζω ότι θα μας τους στείλουν σύντομα....
Καλησπέρα κι από εμένα.Πρόκειται να ξεκινήσω το δεύτερο τετράμηνό μου.Έχω ήδη πάρει το Σεμινάριο 1 και την Ψυχομετρία.Σκέφτομαι τώρα να πάρω το Σεμινάριο 2 και ένα μάθημα από τον κύκλο
Έχει πάρει κανείς το μάθημα Ψυχολογικές Διαστάσεις στην εκπαίδευση;;΄Μπορείτε να μπυ πείτε πώς σας φάνηκε και να μου προτείνετε καθηγητή.Ευχαριστώ.