0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γενικά για το 552 σχετικά με την τεχνολογία στις ειδικές ανάγκες τι γνώμη έχετε? Για τον Κουρπετογλου και την Τελεβάντου γνωρίζετε κάτι;
τι λετε για το 512 (ποσοτική έρευνα) και 552 (εφαρμογες τεχνολογιας);
Καλησπέρα κι από εμένα.Πρόκειται να ξεκινήσω το δεύτερο τετράμηνό μου.Έχω ήδη πάρει το Σεμινάριο 1 και την Ψυχομετρία.Σκέφτομαι τώρα να πάρω το Σεμινάριο 2 και ένα μάθημα από τον κύκλο
Το 512 είναι ποσοτική έρευνα. Έχει 2 ή νομίζω τώρα πλέον 3 εργασίες μόνο ασκήσεις και χωρίς βιβλιογραφία.Η Παπαϊερωνύμου είναι καταπληκτική στις τηλεδιασκέψεις της, τα εξηγεί αναλυτικά και με παραδείγματα. Λίγο αυστηρή στους βαθμούς της και αργεί να διορθώσει. Έχει λίγο στατιστική αλλά θα σε βοηθήσει να καταλάβεις το σεμινάριο 3 που είναι μικρογραφία του 512. Σου συνιστώ να πάρεις το 512. Είχα τον καλύτερο βαθμό και χωρίς μεγάλο κόπο.. Εξετάσεις με ανοιχτά τα πάντα όλα.Μακριά από το 552 Δύσκολο μάθημα και δύσκολος και ο καθηγητής. Κλειστά βιβλία και αποστήθιση.
Καλημέρα! Σας εμφανίζει διαθέσιμα κάποια από τα 610, 526 και 623; Σε εμένα από την 1η μέρα τα έβγαζε κλεισμένα και με ελάχιστα τμήματα...είναι δυνατόν το 610 και το 526 να έχουν μόνο από 2 τμήματα;;