0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω αν εμφανίζεται βαθμολογία εργασίας στο μάθημα 510 με τον κ. Κατσή. Ημερομηνία παράδοσης 4/9 και ακόμη να διορθώσει; ή έχουν περαστεί οι βαθμοί και εγώ έχω κάποιο πρόβλημα που δεν βλέπω τον βαθμό μου;
καλημέρα, θα ήθελα να διαλέξω 2 απο τα παρακάτω μαθήματα, μπορεί κάποιος να μου προτείνει 526 -623-624. Είναι όλα με ανοιχτά βιβλία ,πως είναι οι εργασίες, ποιο είναι λιγότερο απαιτητικό; Ευχαριστώ !!!
Το 526 δεν θέλει διάβασμα.. έχει μια εργασία 50 σελίδων και τα περισσότερα είναι αντιγραφή από το βιβλίο του κ. Σαλβαρά. Το ίδιο και οι εξετάσεις, οι οποίες είναι με ανοιχτά βιβλία.
Ολοι οσοι εχετε δηλωσει μαθηματα εχετε λαβει εγκριση; δηλωσα απο την πρωτη μερα και ακομα τιποτα.
στο 526 οντως η εργασια ειναι 50 σελιδων...αναλογως...μπορει να παρει και παραπανω...
καλυτερα να παρεις το 624 γιατι προσφερει γνωσεις ενωω το 526 δεν προσφερει τιποτα, μπορει να μην χρειαζεται διαβασμα αλλα ειναι αδιαφορο και αχρηστο μαθημα, τσαμπα τα χρηματα δηλαδη, εγω εχω μετανιωσει που το πηρα και ετσι δεν πηρα καποιο αλλο να μαθω κατι παραπανω....το 624 το ειχα και μου αρεσε πολυ σαν μαθημα