0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα, για το 624 (δυσλεξία) ποιόν προτείνετε Στασινό ή Κωνσταντινίδου;
Γνωρίζετε πώς βγάζουμε την τελική βαθμολογία για το πτυχίο; Η βαθμολογία των μαθημάτων μετράει εξίσου με τη βαθμολογία των σεμιναρίων;
Είχα επιλέξει το μάθημα χωρίς να μου βγάζει όνομα καθηγητή. Τον Αγγελίδη τον γλίτωσα αλλά με έβαλαν στο τμήμα της Γεροσίμου. Όταν λες λίγο αυστηρή; Υπάρχει περίπτωση να με κόψει; (Είναι τα τελευταία μαθήματα που χρωστάω..)
Η Γεροσίμου είναι πολύ καλή στις τηλεδιασκέψεις, αναλυτικότατη και γνώστης του αντικειμένου. Κακώς το άφησες το συγκεκριμένο μάθημα στο τέλος. Πάντως έχω ακούσει ότι έχει κόψει παλαιότερα.. Και γενικά σε αυτό το μάθημα κόβουν. Αν και τα πάντα εξαρτώνται από την προσπάθεια που κάνουμε.
Παιδιά κάποιος που εχει επιλέξει το 511 μπορει να μου προτείνει καποιον καλο καθηγητή;;; Ακουσα για την Αβραμιδου
Παιδιά μόλις πήρα κωδικούς!!!Ήταν μέσα στα junk! Ελέγξτε!! Για σεμινάριο 1 έχει Ιεροκυπιώτη Δημητρίου και lombardo.. Τι λέτε να παρω?και στο 511 Αβραμίδου ή Χαραλάμπους;
Μακριά από Ιερωκηπιώτη στο Σεμινάριο Ι, πραγματικά ο άνθρωπος δεν ξέρει να βαθμολογεί και είναι θλιβερό όταν τον ρωτάω γιατί μου έβαλε 80% στην τελευταία εργασία να μου λέει ότι είναι από τους υψηλότερους του βαθμούς και να μην ζητάω πολλά. Πραγματικά απαράδεκτος!
Για ποιον λόγο πιστεύεις ότι κακώς το άφησε για το τέλος;Γιατί κι εγώ έτσι όπως επέλεξα τα μαθήματά μου θα μείνει στο τελευταίο τετράμηνο..