0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα σε όλους! Ξέρετε καθόλου αν στο 526 είναι απαραίτητο το βιβλίο ή αρκούν οι σημειώσεις που έχει στην πλατφόρμα;
Γνωρίζετε αν στο 526 η βαθμολογία στην τελική βαθμολογία προσμετρώνται τα κουίζ που κάνουμε στα μαθήματα;
παιδιά το βιβλίο της εξελικτικής ψυχολογίας για το 623 είναι τόσο ακριβό; 60 ευρώ; Για το 624 το βιβλίο ψυχολογία του λόγου έχει βρει κανείς την έκδοση 2015;
παιδια στο 623 σθμφερει να παρω το βιβλίο ή να εκτυπώσω? είναι πολές οι σελίδες για εκτύπωση! επισης ποιο από τα 3 θέματα να διαλέξω για εργασία?
Καλημέρα, είμαι κι εγώ ένας από τους νέους φοιτητές της ειδικής εκπαίδευσης. Προς το παρόν προσπαθώ να συνηθίσω την πλατφόρμα και να βγάλω ένα πλάνο δράσης για τα μαθήματα.Οι επιλογές μου είναι:EDUC-512DL Ποσοτική Έρευνα και Εκπαιδευτική ΣτατιστικήEDUC-504DL Συγκριτική ΕκπαίδευσηEDUC-521DL Μορφές Ειδικών Εκπαιδευτικών ΑναγκώνEDUC-591DL Σεμινάριο Ι: Θεματικά Πεδία της ΚατεύθυνσηςΑπ' ότι έχω καταλάβει μέχρι τώρα το εγχειρίδιο είναι απαραίτητο για το 512 και το 521. Στο 504 απ' την άλλη δε βλέπω ξεκάθαρες αναφορές στο διάγραμμα μαθήματος που να χρειάζονται το βιβλίο και επιπλέον τα ηλεκτρονικά βιβλία που είναι συνημμένα σε κάθε ενότητα και στο forum είναι αρκετά ογκώδη. Οι πιο έμπειροι τι άποψη έχουν πάνω στο θέμα;
Η εργασία ήταν εύκολη? ?για να τα εκτυπώσεις όλα αυτά πόσο σου βγήκε? ΓΤ βρίσκω το βιβλίο με 56 ευρώ
Στο 512 υπερκαλύπτουν και οι σημειώσεις της Παπαϊερωνύμου οι οποίες είναι αναλυτικότατες και χρήσιμες.. Αρκεί να ρωτήσεις αν μπορείτε να τις έχετε και στο τέλος μαζί σας. Πολύ εύστοχη επιλογή μαθήματος.. και θα μείνεις ευχαριστημένος αρκεί να "πιάνεις" λίγο από μαθηματικά και στατιστική. Θα σε βοηθήσει και για το σεμινάριο 3. Εγώ που είχα το βιβλίο μια - δυο φορές το άνοιξα..Στο 504 μπορεί να σου χρειαστεί το βιβλίο στην εργασία στο τέλος (ανάλογα με το θέμα) και σίγουρα στις εβδομαδιαίες δραστηριότητες..Αν μπορείς να το βρεις φωτοτυπημένο καλύτερα.. γιατί πάτε με κλειστές σημειώσεις..Στο 521 σίγουρα χρειάζεται.. Γιατί επιτρέπεται μόνο το βιβλίο και μάλιστα όχι φωτοτυπίες..
Σ'ευχαριστώ!Το 504 μου φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον μάθημα αλλά ταυτόχρονα και πάρα πολύ απαιτητικό. Σε πρώτη φάση έχει τις δραστηριότητες που εντάξει ίσος αν γίνει σωστή συνεργασία με την ομάδα κάτι να βγει, αλλά μετά έχει τελική εργασία 3000 λέξεις και τώρα μου λες ότι και οι εξετάσεις είναι με κλειστά βιβλία... αναρωτιέμαι αν έκανα σωστή (εύκολη) επιλογή.Μήπως μπορείς να με διαφωτίσεις λίγο για το επίπεδο των εξετάσεων στο συγκεκριμένο μάθημα; Και ίσως αν υπάρχει κάποιο μάθημα λιγότερο απαιτητικό που θα μπορούσα να το αντικαταστίσω από την ομάδα