0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γεια σας...ακόμα και αν έχουμε δώσει μόνο τα μαθήματα και δεν έχουμε λάβει βαθμολογία ...είναι εφικτό να κάνω τα χαρτιά μου στον ΔΟΑΤΑΠ; Αν τους δώσω τα δικαιολογητικά + το παράβολο που ζητούν θα πάρω αριθμό πρωτοκόλλου; Ή θα μου πουν να περιμένω να βγουν οι βαθμολογίες; Αν γνωρίζει κάποιος ας με διαφωτίσει! Ευχαριστώ! Anastasia3331 έχω κι εγώ την ίδια απορία , αν μάθεις κάτι ενημέρωσε σε παρακαλώ!!! Από πότε πρέπει να ξεκινήσουμε τη διαδικασία αναγνώρισης;
Παράθεση από: Anastasia3331 στις Νοεμβρίου 10, 2015, 10:35:46 pmΓεια σας...ακόμα και αν έχουμε δώσει μόνο τα μαθήματα και δεν έχουμε λάβει βαθμολογία ...είναι εφικτό να κάνω τα χαρτιά μου στον ΔΟΑΤΑΠ; Αν τους δώσω τα δικαιολογητικά + το παράβολο που ζητούν θα πάρω αριθμό πρωτοκόλλου; Ή θα μου πουν να περιμένω να βγουν οι βαθμολογίες; Αν γνωρίζει κάποιος ας με διαφωτίσει! Ευχαριστώ! Anastasia3331 έχω κι εγώ την ίδια απορία , αν μάθεις κάτι ενημέρωσε σε παρακαλώ!!! Από πότε πρέπει να ξεκινήσουμε τη διαδικασία αναγνώρισης;ΝΟΜΙΖΩ οτι μπορουμε,εαν μαθετε ειδοποιηστε με κ μενα με προσωπικο μηνυμα, τι αΚΡΙ
621 ψυχοπαθολογια , μας είχε βάλει ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής, να προσέξεις πολυ δεπυ, σχιζοφρένεια παιζει πολύ αλλά και ολες τις οι άλλες κοινωνική φοβία, ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή κτλ. Μετά είχε μια ερωτηση πως οι διάφορες θεωρίες γνωστική-συμπεριφορική κτλ, θα αντιμετώπιζαν μια διαταραχή και αναφέρεις παραδείγματα, καπως ετσι είχε ειπωθεί. Αλλη μια παρουσιάζε μια κλινική εικόνα ενός παιδιού και ρωτούσε πια διαταραχή ήταν και να το αιτιολογήσεις. Αλλα ολες τις διαταρχές να της διαβάσεις, επίσης είχε να επιλέξεις τα θέματα. Ηταν βατα, μην σ ανησυχεί ιδιαίτερα ως μάθημα
Αγγελικη γεια σου!