0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα σε όλους,Είμαι στο τελευταίο εξάμηνο του μεταπτυχιακού και χρειάζομαι 2 επιλεγόμενα για να ολοκληρώσω. Θα ήθελα το 623 (Ψυχοπαθολογία του παιδιού) το οποίο έχει κλείσει και με ενδιαφέρει πολύ. Υπάρχει κάποιος ο οποίος το έχει δηλώσει και σκέφτεται να το αφήσει; Αν ναι, θα μπορούσε να με ενημερώσει; Είναι το τελευταίο εξάμηνο και δεν έχω περιθώριο να το αφήσω για μετά.Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Καλή συνέχεια..
παιδιά εγώ μπαίνω τώρα στο μεταπτυχιακό , στο εαρινό εξάμηνο Ξέρετε πότε θα μου έρθει ενημέρωσh με τα μαθήματα ; Δηλαδή πότε θα μπορούμε να επιλέξουμε τα μαθήματα κτλ
Καλώς σας βρήκα Εγώ στο πρώτο εξάμηνο είχα πάρει τον αυτισμό. Πήρα τηλέφωνο και μου είπαν να περιμένω μήπως και το αφήσει κάποιος. Καταλαβαίνεις. Άντε βρες άκρη τώρα. Και εγώ ξέρω σίγουρα άλλη μια κοπέλα η οποία το θέλει. Η αλήθεια είναι ότι και στην δυσλεξία έχουν πολλά τμήματα σε σύγκριση με αυτό και όταν τους το είπα μου τα μασούσαν. Δεν είπαν τίποτα για καινούριο τμήμα. Υποτίθεται όμως ότι τα επιλεγόμενα πάνε με βάση τα ενδιαφέροντα του καθενός και είναι κρίμα να μας υποχρεώνουν να παίρνουμε ότι να ναι.
Αυτα τα λέει το Πανεπιστήμιο,επειδή έχουν αρχίσει οι εγγραφές για το επόμενο τετράμηνο και είναι λογικό...Ο Κουρμπετης όμως δε έχει πει τίποτα τέτοιο...Αυτό με ανησυχεί εμένα...
Κι εγώ τώρα θα ξεκινήσω στο εαρινό, αλλά δε μου έχουν στείλει ακόμη Mail με κωδικούς για να μπορέσω να μπω στην πλατφόρμα. Εσένα;
Απολύτως τίποτε...Τα περιεχόμενα σίγουρα... για να ξέρεις που θα αναζητήσεις τις ερωτήσεις. Καθαρή αντιγραφή είναι..όπως και η εργασία του...
Καλησπέρα σε όλη την κοινότητα!Στα πλαίσια της διπλωματικής μου εργασίας για την απόκτηση του μεταπτυχιακού τίτλου Ειδικής (Ενιαίας) Εκπαίδευσης, πραγματοποιώ έρευνα με θέμα: "Ο σχολικός εκφοβισμός σε μαθητές με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες". Το μήνυμα αυτό απευθύνεται σε όλους τους εκπαιδευτικούς δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (γενικής αγωγής) που έχουν αντιμετωπίσει κάποιο περιστατικό εκφοβισμού απέναντι σε μαθητές με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες (δυσλεξία, αυτισμό, ΔΕΠ -Υ, αναπηρία). Το ερευνητικό εργαλείο που θα χρησιμοποιηθεί είναι η συνέντευξη, η οποία αναμένεται να διαρκέσει 30 λεπτά.Η συμμετοχή σας στην έρευνα θα αποβεί εξαιρετικά βοηθητική για την ερευνήτρια.ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:bkaminaridi@hotmail.com698-7775005