0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αυτα τα λέει το Πανεπιστήμιο,επειδή έχουν αρχίσει οι εγγραφές για το επόμενο τετράμηνο και είναι λογικό...Ο Κουρμπετης όμως δε έχει πει τίποτα τέτοιο...Αυτό με ανησυχεί εμένα...
κάποια γνωστή μου που σπουδάζει στο ΕΠΚ μου είχε πει πως έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις δύο μαθήματα αντί να κάνεις τη διπλωματική εργασία. Ωστόσο, αυτό είναι κάτι που δεν το έχω επιβεβαιώσει από αξιόπιστες πηγές.Εάν αυτό που σε κουράζει είναι το ερευνητικό κομμάτι της εργασίας, μπορείς απλώς να κάνεις μια θεωρητική τεκμηρίωση του θέματος που σε ενδιαφέρει.
Καλησπέρα σε όλους,θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να μας πει για τις ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής στο μάθημα 510 Εκπαιδευτική Έρευνα γιατί απ' ότι βλέπω παλιότερα φοιτητές είχαν ασχοληθεί με αυτές κατά τη διάρκεια του εξαμήνου ενώ φέτος στο μάθημα δεν κάναμε αυτά τα quiz. Έχω διαβάσει αρκετά για το μάθημα, έχω περάσει το βιβλίο δύο φορές αλλά για 70 ερωτήσεις και μία ερώτηση ανοικτού περιεχομένου το σκέφτομαι αν θα προλάβω. Γνωρίζει κάποιος για τις ερωτήσεις να μας πει;Ευχαριστώ!
Καλησπέρα! Η κύρια Τσεσμελή πως είναι με την βαθμολόγια στα γραπτά????Αυστηρή??? Γιατί έδωσα σήμερα....
πως σου φάνηκαν τα θέματα?