0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Είναι δυνατόν να ζητάτε πρακτική ; Μας πόσο παρτάκηδες ειναι ορισμένοι ; Δηλαδή επειδή μπορεί ενας να αφησει δουλεια οικογένεια κτλ πάει και συντάσει αίτηση πρακτικής άσκησης στο Πανεπιστήμιο ; Bγάζουμε τα ματια μας μόνοι μας μου φαίνεται !!ΚΑΜΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ -ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΙ ΦΟΙΤΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΕΑΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ. Για όσους μπούν τον Σεπτέμβρη και ΕΦΟΣΟΝ το γνωρίζουν απο πριν το συζητάμε .
Εσείς καταλάβατε ότι είμαστε παρτάκηδες ε; Νομίζετε εσείς ότι δεν έχουμε δουλειά και ζητάμε πρακτική επειδή έτσι μας αρέσει; Και μεις θέλουμε να μην ισχύσουν τα κριτήρια δεν το έχετε καταλάβει έστω και αν ζητάμε να κάνουμε πρακτική. Και θέλουμε και το Πανεπιστήμιο να πιέσει ώστε να μην ισχύουν για μας που τελειώνουμε τώρα. Αλλά ο υπουργός θα πάρει υπουργική απόφαση ή μπορεί να το περάσει με νόμο, υιοθετώντας την απόφαση του ΙΕΠ. Και αν το κάνει τί γίνεται μετά; Έλα του χρόνου να μπεις στους πίνακες αφού κάνεις πρακτική πρώτα. Και θα μπεις του χρόνου αφού έχουν κορεστεί όλες οι ειδικότητες...
Εγώ είμαι αισιόδοξος όσο περνάει ο καιρός γιατί βλέπω οτι η κυβέρνηση έχει άλλα πράγματα να λύσει (ασφαλιστικό κτλ) Ελπίζω να μας αφήσουν ησυχους και να συνεχίσουμε να κάνουμε όνειρα, γιαυτό λέω σε μερικά παιδιά να μην παίρνουνε πρωτοβουλίες που μπορεί να γυρίσουν μπούμερανγκ. Χωρίς παρεξήγηση δεν θέλω να προσβάλω κανέναν , συμμερίζομαι την αγωνία όλων !!