0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
1. Γιατί ο εκπαιδευτικός πρέπει να λαμβάνει υπόψιν το στυλ μάθησης κάθε μαθητή2. Πως μπορεί να εντάξει ο εκπαιδευτικός ένα παιδί με δυσλεξία στο γενικό σχολείοΤις υπόλοιπες δεν τις θυμαμαι
Γεια σας.. Ρε παιδιά πως γίνεται το ίδιο το πανεπιστήμιο να μας προτρέπει να πάρουμε στο πρώτο εξάμηνο μάθημα από τον πρώτο κύκλο που άφορα την έρευνα και αντί αυτού να μην υπάρχει στη δήλωση κανένα διαθέσιμο;Επίσης τα μαθήματα που αφορούν την ειδική εκπαίδευση βρίσκονται κατά κύριο λόγο στο Δ κύκλο. Αν βέβαια πάρεις μεταπτυχιακή εργασία θα διδαχθείς όλο και όλο ένα μάθημα σε όλη τη διάρκεια του μεταπτυχιακού.Ισχύουν όλα αυτα ή κάτι έχω καταλάβει λάθος;
Παιδιά ξεκίνησαν οι δηλώσεις μαθημάτων? Αφού ακόμη είναι περίοδος αιτήσεων για την πραγμάτωση του μεταπτυχιακού. Εμείς που μόλις στείλαμε τα χαρτιά μας πότε θα προλάβουμε να δηλώσουμε μαθήματα? Λέτε να μην έχουμε την δυνατότητα επιλογής μαθημάτων και καθηγητών?
Τι είναι η τονική κώφωση? και κάτι άλλο στην ερώτηση που δε θυμάμαιΜία ερώτηση για την εξελικτική δυσλεξία...Αν θυμηθώ κι άλλα θα σου γράψω.
Καλησπέρα σε όλους! Αρχίζω το μεταπτυχιακό σε αυτό το εξάμηνο. Εχω δηλώσει μαθήματα και ήρθε mail για την έγκριση. Τώρα όμως προσπαθώ να μπω στη σελίδα και δε δέχεται τους κωδικούς μου.... Γνωρίζει κάποιος το λόγο;