0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μέσω τραπεζης πληρώνεις επιπλέον χρήματα ; Στην Πειραιώς ;Οχι δεν πληρώνεις έξτρα τίποτα. Πηγαίνεις στο ταμείο με τον αριθμό λογαριασμού του Πανεπιστημίου και τους λες να γράψουν στα στοιχεία αποστολής το όνομα σού και τον φοιτητικό κωδικό σού!
Καλησπέρα! Ξεκινάω και εγώ το ΠΜΣ στην Ειδική Εκπαίδευση και θα ήθελα μία βοήθεια για τη δήλωση των μαθημάτων. Το Πανεπιστήμιο προτέινει να διαλέξω γαι το πρώτο εξάμηνο ένα μάθημα Έρευνας... Αυτό που είναι διαθέσιμο πλέον είναι μόνο το 511! Είναι πολύ απαιτητικό; Υπάρχει κάποιος που το είχε επιλέξει σε προηγούμενο εξάμηνο και ξερεί πώς ήταν οι εργασίες και οι τελικές εξετάσεις;Σχετικά με τον κύκλο της Ειδικής Εκπαίδευσης... 521 ή 523;Ευχαριστώ πολύ!
Το 511 το είχα στο προηγούμενο τετράμηνο. Δεν έχω πάρει μέχρι στιγμής κάποιο από τα άλλα που αναφέρεις, ώστε να το συγκρίνω, αλλά μπορω να σου πω ότι εμένα δεν με δυσκόλεψε πολύ.
fysike , το μάθημα είναι κατανόηση και μιας κ εσυ είσαι των φυσικών επιστημών δεν θα έχεις κανενα θέμα. Εμένα με ζόρισε λιγάκι γιατί είμαι καθαρά των θεωρητικών. Στην εργασία βαθμολογεί μια χαρά εμένα 20/20 με έβαλε,στις εξετάσεις 60 ερωτησεις πολλαπλής με έμφαση στην εγκυρότητα και αξιολόγηση...
Δυστυχώς καμία ενημέρωση.Από το πανεπιστήμιο μου είπαν απλά θα την κάνουμε όταν ανοίξει. Το έντυπο συγκατάθεσης θα το βρεις στη σελίδα του Δοαταπ. Άκουσες κάτι για πρακτική; θα χρειαστεί να κάνουμε και εμείς που τελειώσαμε αυτό το εξάμηνο; Εσύ τα έχεις κάνει τα χαρτιά σου στον Δοαταπ;