0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
2 απο το κυκλο α1 απο το κυκλο β3 τις κατευθυνσης3 σεμιναρια3 περιορισμένης επιλογής ή 1 και διπλωματικήΚάθε εξάμηνο μπορείς να επιλέξεις μέγιστο 4 μαθηματα
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Μια ακόμα ερώτηση, από τα σεμινάρια μπορώ να πάρω οποιοδήποτε, ή τηρείται κάποια σειρά/συνάφεια με άλλα μαθήματα? Μπορώ δηλαδή πχ. να πάρω το 593 για πρώτη φορά?
Καλησπέρα, Όταν λές τα εβδομαδιαία κουίζ έχεις δικαίωμα να τα κανεις δευτερη φορά τι εννοείς? διορθώνονται αυτόματα?
Γνωρίζετε αν τελικά δεν κάνουμε την μεταπτυχιακή εργασία και πάρουμε τα 3 μαθήματα επιλογής, θα υπάρξει πρόβλημα αναγνώρισης από δοαταπ?
Καλησπέρα! Μόλις ξεκίνησα κι εγώ το μεταπτυχιακό στην ειδική αγωγή! Πήρα το μάθημα 511 καθώς το 510 δεν ήταν διαθέσιμο. Το βιβλίο που είναι σε ηλεκτρονική μορφή, δε μπορείς να το εκτυπώσεις; Δεν είναι δύσκολο να διαβάσεις τόσες σελίδες στον υπολογιστή; Και ειδικά για τις εξετάσεις! Ας μου απαντήσει κάποιος που το έχει παρακολουθήσει. Ευχαριστώ!
Εχει προσπαθησει καποιος απο σας μπει στην πλατφορμα το τελευταιο μισαωρο? Σας ανοιγει? Εμενα μου εμφανιζει αδυναμια φορτωσης. Εσας?