0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κι εγώ τώρα ξεκίνησα και πήρα το μάθημα. Δεν έχω πάρει ακόμη το βιβλίο αλλά απ' ότι διάβασα είναι σε ηλεκτρονική μορφή. Εσύ το αγόρασες με μεταφορά χρημάτων από τραπεζικό λογαριασμό; Γιατί απ' ότι ξέρω μέσω paypal δεν μπορούμε πια.
Καλησπέρα παιδιά. Μόλις ξεκίνησα και εγώ το μεταπτυχιακό.Χθες μου στείλαν τους κωδικούς και έχω λίγο πελαγώσει καθώς δε ξέρω από που να ξεκινήσω. Επέλεξα τα 510 και 521 καθώς και το 1ο σεμινάριο και θα ήθελα να σας ρωτήσω κάποια πράγματα.1) Τα βιβλία πρέπει να τα πάρω και στα 3;
Παράθεση από: Ioli στις Φεβρουαρίου 06, 2016, 07:10:50 pmΚαλησπέρα παιδιά. Μόλις ξεκίνησα και εγώ το μεταπτυχιακό.Χθες μου στείλαν τους κωδικούς και έχω λίγο πελαγώσει καθώς δε ξέρω από που να ξεκινήσω. Επέλεξα τα 510 και 521 καθώς και το 1ο σεμινάριο και θα ήθελα να σας ρωτήσω κάποια πράγματα.1) Τα βιβλία πρέπει να τα πάρω και στα 3;
Καλημέρα,τις δραστηριοτητες που δεν πρεπει να τις ανεβασουμε στην πλατφορμα και απλά να τις φυλάξουμε στο ντοσιέ μας, τις παραδίδουμε στο τέλος ή μπορουμε να μην τις κάνουμε αν δεν εχουμε χρόνο?
Στο εν λόγω μεταπτυχιακό οι εργασίες γίνονται στα ελληνικά ή στα αγγλικά;;