0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπερα,Θέλω να πάρω μαθημα απο τον β κύκλο και δεν εχω ιδέα. Μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάποιο εύκολο;
Εγώ νομίζω πως αν διαβάσουμε καλά τις σημειώσεις του μαθήματος, μπορούμε να κάνουμε το διάγραμμα ροής.
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΕΛΕΙΟΦΟΙΤΟΙ...ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ! ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΜΕΛΛΕΙ ΓΕΝΣΘΑΙ, ΚΑΘΩΣ ΠΟΛΛΗ ΗΣΥΧΙΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ. ΟΥΤΕ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟΙΦΗΤΗΣΗΣ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.... ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚ ΝΕΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ , ΔΙΟΤΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
Καλησπέρα συνάδελφοι!Θα ήθελα να σας ρωτήσω τη γνώμη σας. Θέλω να επιλέξω 2 μαθήματα επιλογής. Ποιο προτείνετε από τα 3;1) Μαθησιακές Δυσκολίες2) Δυσλεξία3) Διδασκαλία παιδιών με ειδικές ανάγκες
Καλημέρα!Είμαι στο πρώτο εξάμηνο του μεταπτυχιακού και θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος ξέρει να μου πει αν στην Ηλεκτρονικη βιβλιοθήκη του πανεπιστημίου υπάρχουν και ελληνικά βιβλία.Μου έστειλαν με mail τους κωδικούς,κατάφερα να συνδεθώ αλλά δεν μπορώ να βρω καθόλου ελληνικά βιβλία.Δεν ξέρω αν κάνω κάτι λάθος ή κάτι δεν κατάλαβα καλά.Αν γνωρίζει κάποιος και μπορεί ας μου απαντήσει.[/qΑριανδη μου καλη σου αρχη! Δεν υπαρχουν ελληνικα βιβλια στην ηλεκτρονικη βιβλιοθηκη
Παράθεση από: ariadny στις Φεβρουαρίου 10, 2016, 12:56:25 pmΚαλημέρα!Είμαι στο πρώτο εξάμηνο του μεταπτυχιακού και θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος ξέρει να μου πει αν στην Ηλεκτρονικη βιβλιοθήκη του πανεπιστημίου υπάρχουν και ελληνικά βιβλία.Μου έστειλαν με mail τους κωδικούς,κατάφερα να συνδεθώ αλλά δεν μπορώ να βρω καθόλου ελληνικά βιβλία.Δεν ξέρω αν κάνω κάτι λάθος ή κάτι δεν κατάλαβα καλά.Αν γνωρίζει κάποιος και μπορεί ας μου απαντήσει.[/qΑριανδη μου καλη σου αρχη! Δεν υπαρχουν ελληνικα βιβλια στην ηλεκτρονικη βιβλιοθηκηΕυχαριστώ πολύ για την απάντηση!
Είχα την δυσλεξία με την καθηγήτρια Πιττα και πραγματικά μου άρεσε πάρα πολύ!!! Τωρα έχω δυσκολίες μάθησης με την γαβριηλιδου και από το σχεδιάγραμμα του μαθήματος μου φάνηκε εύκολο.
Καλησπέρα σας!Είχα πάρει το σεμινάριο στο θερινό τετράμηνο.Πρέπει να κάνετε διάγραμμα τα στάδια συγγραφής μελέτης και τα βασικά στοιχεία που περιλαμβάνει το κάθε στάδιο τουλάχιστον αυτό ζητούσε τότε και μετά από το διάγραμμα πρέπει να γράψετε σε κουκκίδες επιγραμματικά τι περιλαμβάνει το κάθε στάδιο. Εάν δεν κάνετε διάγραμμα θα σας κόψει βαθμούς. Αφού διόρθωσε την πρώτη εργασία είχε πει ότι πολλοί δεν είχαν κάνει διάγραμμα και απλά είχαν σχολιάσει τα στάδια.