0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θα πάρεις όλα τα βιβλία Εκτός σεμιναρίων. Εδώ προσωπικά έμπαινα στο skroutz και έβλεπα που υπάρχει η καλύτερη τιμή. Υπάρχει ο Ιανός και το παμπλικ με online παραγγελία. Γιατι αγχώνεσαι τόσο; Η
Καλησπέρα, εχω επιλεξη τα εξης μαθήματα:1)511 ποιοτικη ερευνα (βιβλιο:
Εγώ συμπλήρωσα εκεί τα στοιχεία μου σε ήδη συμπληρωμένη αίτηση που μου έδωσαν στο Δοαταπ.Συγχαρητήρια σε όλους και καλή πορεία.
Παιδιά επειδη κ εγώ τελείωσα, δεν πρέπει να περιμένουμε να μας έρθει το μεταπτυχιακό? Μπορούμε να πάμε άμεσα στο δοαταπ? κι τι ακριβως καταθέσατε? το παράβολο είναι κάπου στα 180 ε??
Συνάδελφοι καλησπέρα και καλή αρχή σε όσους ξεκινάμε τον Φλεβάρη!Σήμερα μπήκα στην ιστοσελίδα της αντιπροσωπείας του πανεπιστηνμίου στην Ελλάδα και είδα αυτό : ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Μεταπτυχιακό εξ Αποστάσεως στην Ειδική Αγωγήτο οποίο υπερκαλύπτει όλα τα νέα κριτήρια συνάφειαςμε την Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση (ΕΑΕ)πάτησα το σύνδεσμο και με οδήγησε στο εξής:file:///C:/Users/n/Downloads/MASTER-ME-SYNAFEIA-EAE.pdfΜεταπτυχιακό εξ Αποστάσεως με συνάφεια στην ΕιδικήΑγωγή και Εκπαίδευση (ΕΑΕ)Μεταπτυχιακό εξ αποστάσεως με συνάφεια στην Ειδική Αγωγή καιΕκπαίδευση προσφέρει το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, το οποίο έχειήδη προσαρμόσει το Μεταπτυχιακό στις Επιστήμες Αγωγής – ΕιδικήΑγωγή έτσι ώστε να συνάδει με τις όλες ανεξαιρέτως τις πρόνοιεςτης εισήγησης του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής η οποίαορίζει τα κριτήρια για τη χορήγηση συνάφειας των μεταπτυχιακώντίτλων με την Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση (ΕΑΕ).Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πρακτική άσκηση 21 ECTS η οποία θαξεκινήσει να προσφέρεται μόλις η εισήγηση του ΙνστιτούτουΕκπαιδευτικής Πολιτικής που έχει κυκλοφορήσει ψηφιστεί από τοΕλληνικό Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.Πιο συγκεκριμένα, το Μεταπτυχιακό στην Ειδική Εκπαίδευση τουΠανεπιστήμιου Λευκωσίας προσφέρεται από τη Σχολή ΕπιστημώνΑγωγής και το Παιδαγωγικό Τμήμα (1η προϋπόθεση), έχει ελάχιστοχρόνο σπουδών πλήρους φοίτησης 3 εξάμηνα, 90 πιστωτικέςμονάδες και συμπεριλαμβάνει πρακτική άσκηση σε δομές ΕιδικήςΑγωγής και Εκπαίδευσης τουλάχιστον 20 πιστωτικών μονάδων ECTS(2η προϋπόθεση).Η πρακτική άσκηση υλοποιείται σε σχολικές μονάδες ειδικήςαγωγής και εκπαίδευσης καθώς και σε σχολικές μονάδες γενικήςαγωγής όπου φοιτούν μαθητές με αναπηρίες ή και ειδικέςεκπαιδευτικές ανάγκες.
Σε τηλεφώνημα που έκανα μου είπαν ότι το Πανεπιστημιο έχει προνοήσει να συμπεριλάβει πρακτική, ώστε ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΝ ψηφιστεί η υποχρεωτική πρακτική και ΑΝ πιάνει και εμάς που έχουμε ήδη ξεκινήσει στο εαρινό εξάμηνο, να είμαστε καλυμμένοι. Πιστεύω, -και το ίδιο μου είπε κ η υπάλληλος στο τηλ., ότι δεν θα έχει αναδρομική ισχύ, αλλά θα ισχύσει για όσους γραφτούν απο Σεπτέμβρη. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις...
Προσπαθώ να μπω στην πλατφόρμα και μου βγάζει το μήνυμα αυτό: "The service is unavailable"Αντιμετωπίζεται και εσείς το ίδιο πρόβλημα;
Ούτε εγω μπορώ να μπω στο intranet.