0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ7Σ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ! Ε
Έχεις καταθέσει? Μπορούμε χωρίς να έχουμε πάρει ακόμα το μεταπτυχιακό στα χέρια μας? ?Τι χαρτιά θέλει? ΑΣ μου απαντήσει όποιος γνωρίζει παρακαλώ γτ εγώ ακόμα δεν έχω πιάσει γραμμή! !
ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΠΟΥ
Τελειόφοιτη είμαι απλά δεν μας έχουν στείλει ακόμα το μεταπτυχιακό και γι αυτό ρωτάω αν πρέπει να μας το είχαν στείλει για να πάμε δοαταπ[/quΕΣΥ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟ ΔΟΑΤΑΠ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ,
Καλησπέρα σε όλους!!Μπορεί κάποιος να μου πεί με βεβαιότητα ότι το πτυχίο στην ειδική αγωγή θα αναγνωριστεί ανεξαρτήτως από τη νέα αυτή τροπολογία(ψηφίστηκε?) και είμαστε σίγουροι 100 τις 100?΄Εχω δώσει τα 400 ευρώ θα επιλέξω μαθήματα αλλά προτιμώ να χάσω τα 400 παρά να δώσω το πλήρες πακέτο και να έιμαι σε αμφιβολία για το αποτέλεσμα.Μέχρι στιγμης είναι αναγνωρισμένο το πτυχίο?και αν προσθέσουν κάποιους όρους είναι σίγουρο (εφόσον δεν υπάρχουν στον αρχικό οδηγό σπουδών για αυτούς που αρχίζουν τώρα)ότι θα προστεθούν εκ των υστέρων και θα αναγνωρίζονται το ίδιο?
https://www.alfavita.gr/arthron/akyra-ta-metaptyhiaka-kai-ta-exapostaseos-i-praktiki-den-ginei-stin-hora-apoktisis-toy Τι γίνεται ρε παιδιά; Πότε θα το μάθουμε αυτό;