0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα, όσοι τελειώσατε το Γενάρη καταθέσατε χαρτιά στο ΔΟΑΤΑΠ ? Σας είπαν τίποτα για την πρακτική? Όταν πάρετε τις αναγνωρίσεις ενημερώστε στο forum...
efie δική του βιβλιογραφία από το scholar σε δικα του επιστημονικά περιοδικά. Κ εγώ έχω Τελεβάντου στο σεμινάριο 3 , έκανα τον πίνακα όπως δείχνει στο βίντεο στη 2η ενότητα και ανέλυσε τα δεδομένα σε αρχείο word (νομίζω ότι έτσι μας λέει να το κάνουμε). Δεν την έχω στείλει ακόμα μήπως και δώσει περισσότερες επεξηγήσεις...
Σ' ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!Την εναλλακτική εργασία έκανες;Στις 2/3/2016 θα διεξαχθεί τηλεδιάσκεψη. Εγώ θα ήθελα να δω τι θα πει στην τηλεδιάσκεψη προτού παραδώσω την εργασία. Με αγχώνει ο σχολιασμός των δεδομένων.
Καλησπέρα σε όλους και όλες! Ξεκίνησα το μεταπτυχιακό αυτό το μήνα και μπορώ να πω πως είναι πολύ ενδιαφέρον αλλά και πάρα πολύ απαιτητικό! Θα ήθελα να ρωτήσω κι όποιος ξέρει ας μου απαντήσει. Το καλοκαίρι τα μαθήματα γίνονται κανονικά όλους τους μήνες; Καλή συνέχεια!
την κανονική έκανα μιας που εγκατέστησα το SPSS. Η ανάλυση δεν μου φάνηκε δύσκολα μιας και ακολούθησα ότι μας έλεγε στο video...τώρα υπάρχει περίπτωση να μην κατάλαβα κ εγω σωστά..θα περιμένω τη τηλεδιάσκεψη γιατί τον θέλω το βαθμό!!!
Καλησπέρα παιδιά, έχει κανείς αγοράσει το βιβλίο του